Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: no i NIKON jednak lepszy

Mieszany widok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ogolnie to warto sie przyjrzec jak nikon sie promuje. w kazdym filmie gdzie jest aparat, to jest to nikon. na zawodach tez same banery nikon nikon nikon (pomijam juz ze za tymi banerami stoja panowie z canonami ). ogolnie dla normalnego czlowieka nie zainteresowanego fotografia, to nikon jest da best, bo jest wszedzie..
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk Zobacz posta
    (...)

swoja droga to canon mogl by kupic nikona, pakowac swoje bebechy w nikonowe puchy z nikonowym gwintem. nie monopol na calego a marka nikon by nabrala oddechu

tyle ze to by mogla byc tylko cropowa półka amatorska
    FF rulez
    A przy tym pojawiło by się jeszcze sporo fajnych szkiełek z odpowiednim mocowaniem .

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    ogolnie to warto sie przyjrzec jak nikon sie promuje. w kazdym filmie gdzie jest aparat, to jest to nikon. na zawodach tez same banery nikon nikon nikon (pomijam juz ze za tymi banerami stoja panowie z canonami ). ogolnie dla normalnego czlowieka nie zainteresowanego fotografia, to nikon jest da best, bo jest wszedzie..
    W filmach może i tak ale na bardzo wielu imprezach i dużych wydarzeniach masowych widziałem ogromne banery z napisem Canon. Nikona praktycznie nigdy. Fakt że może chodzi o kserokopiarki i drukarki .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów