Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Ralph Gibson_kontrast,seks,klasa

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    W ostanim numerze chyba FOTO jest manifest w obronie wartosci zdjec. Napisany bodajże przez Wieteske (?) I tam jest ładnie napisane dlaczego fotografia w Polsce (ta ambitniejsza) nie znajduje kupców i dlaczego autorzy nie potrafią cenić własnej pracy. Ech... to tak na marginesie, bo sie zeźliłem...
    Nie trzeba czytać tego manifestu... wystarczy przejrzeć niektóre posty w tym wątku...

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    ...
    Jak wyżej - odbitkę rzeczonego Gibsona może zrobić każdy; Ferrari, nawet 100szt./rok - to tylko w Modenie (albo w Erze...).
    EDIT: [1981 - A mural-sized print of Moonrise, Hernandez, New Mexico (A.Adams) sells for $71,500, the highest price ever paid for a print.] taką np. chyba też (skoro każdy - to i każdą odbitkę) ...dla Bahrda to pewnie pikuś...

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Zwracam uwagę, że moje słowa odnosiły się do porównania złożoności produkcji odbitki i Ferrari. To drugie jest bez porównania truudniejsze! Choćby dlatego, że zamawiając konkretne zdjęcie (z licznikiem na odwrocie - to jest dopiero próżność!), autor (czy pewnie częściej - jego czeladnik) nie ma pola do popisu, bo się obrazisz, że śjakieś nie takie jak w katalogu...
    [iczek - też się zeźliłem...]
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 25-06-2007 o 14:42

Uprawnienia umieszczania postów