Póki co to nie będę zmieniał puszki, a przy okazji jakiejś wizyty w Warszawie podjadę na Żytnią, żeby od ręki to poprawili.
Póki co to nie będę zmieniał puszki, a przy okazji jakiejś wizyty w Warszawie podjadę na Żytnią, żeby od ręki to poprawili.
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
a moglbys wrzucic jakies fotki jak to wyglada ?
To niestety nie jest tak, że pojawia się jakieś nowe tajemne menu. M.in. podczas podłączenia aparatu pod kompa w celu zgrania zdjęć pojawia się komunikat "DCP Connect" i szuka mi sterowników, żeby podłączyć nowe urządzenie. I po tym mozna rozpoznać, że technicy na Żytniej nie wyłączyli trybu serwisowego. Na google znalazłem, że to jest to, a do tego rozmowa z serwisem upewniła w 100%. To jest tryb, a nie żadne nowe menu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A nazwy zdjęć są ciągle po staremu czyli img_xxxx.
Ostatnio edytowane przez Martins ; 23-04-2007 o 16:19 Powód: Automerged Doublepost
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
aha, pytam bo w przypadku 30d czytalem jakis post ze nazwy zdjec byly w formie xxx_xxxx czyli wszedzie cyfry, pomyslalem sobie ze to moze byc przebieg migawki.
Pozdr.
wobec tego, jak poznać przy odbiorze osobistym aparatu z Żytniej czy tryb serwisowy nie został omyłkowo nie wyłączony? na co zwracać uwagę przy odbiorze? w przyszłym tygodniu będę na kilka dni w Warszawie i chcę oddać trochę ponad miesięczny aparat na serwisowanie (przedmuchanie matrycy, sprawdzenie pod kątem bad pikseli i BF/FF).