Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Serwisowe Menu w 400d...

Coś już napisał Awatar Martins
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Póki co to nie będę zmieniał puszki, a przy okazji jakiejś wizyty w Warszawie podjadę na Żytnią, żeby od ręki to poprawili.
    www.marcinkowalczyk.com
    www.marcinkowalczyk.com/blog
    FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy

Coś już napisał

Domyślnie

a moglbys wrzucic jakies fotki jak to wyglada ?

Domyślnie

a i looknij na nazwy zdjec, czy masz img_xxxx czy xxx_xxxx?

Coś już napisał Awatar Martins
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

To niestety nie jest tak, że pojawia się jakieś nowe tajemne menu. M.in. podczas podłączenia aparatu pod kompa w celu zgrania zdjęć pojawia się komunikat "DCP Connect" i szuka mi sterowników, żeby podłączyć nowe urządzenie. I po tym mozna rozpoznać, że technicy na Żytniej nie wyłączyli trybu serwisowego. Na google znalazłem, że to jest to, a do tego rozmowa z serwisem upewniła w 100%. To jest tryb, a nie żadne nowe menu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A nazwy zdjęć są ciągle po staremu czyli img_xxxx.
    Ostatnio edytowane przez Martins ; 23-04-2007 o 16:19 Powód: Automerged Doublepost
    www.marcinkowalczyk.com
    www.marcinkowalczyk.com/blog
    FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy

Domyślnie

aha, pytam bo w przypadku 30d czytalem jakis post ze nazwy zdjec byly w formie xxx_xxxx czyli wszedzie cyfry, pomyslalem sobie ze to moze byc przebieg migawki.

Pozdr.

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martins Zobacz posta
    W moim przypadku puszka w trybie serwisowym pozostała po wizycie na Żytniej. Po prostu ktoś zapomniał sobie przywrócić normalny tryb. Jedyną wadą tego trybu, przynajmniej u mnie, był brak możliwości podłączenia aparatu do kompa przez kabelek. Po prostu komp nie widział aparatu. A po za tym wszystkie funkcje działają jak trzeba.
    wobec tego, jak poznać przy odbiorze osobistym aparatu z Żytniej czy tryb serwisowy nie został omyłkowo nie wyłączony? na co zwracać uwagę przy odbiorze? w przyszłym tygodniu będę na kilka dni w Warszawie i chcę oddać trochę ponad miesięczny aparat na serwisowanie (przedmuchanie matrycy, sprawdzenie pod kątem bad pikseli i BF/FF).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów