MOże trochę odbiega od tematu 'walki', ale mam pytanie.
Canon vs Nikon
Moja koleżanka twierdzi, ze wiekszość profi używa Nikona. A ja, że odwrotnie. I jak to jest?
I czy możecie podać jakieś nazwiska?
MOże trochę odbiega od tematu 'walki', ale mam pytanie.
Canon vs Nikon
Moja koleżanka twierdzi, ze wiekszość profi używa Nikona. A ja, że odwrotnie. I jak to jest?
I czy możecie podać jakieś nazwiska?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hehe
mi nie chodzi o dyskusje, tylko o pare znanych nazwisk, zeby pokazać, że nie wszyscy używają nikana![]()
A po co to pokazywac?
Znajoma swoje wie i niech trwa w tej wiedzy, a Ty zostań przy swoim.. pobijecie się przez to czy co??
Co za różnica kto czym robi zdjęcia.. kązdy robi tym co mu pasuje/na co go stac/ co ma pod ręką itp.. liczy się jakie robi zdjęcia a nie czym..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Podaj wiekszasc ludzi z forum - pokaz ich galerie - powinno wystarczyc
Ken Rockwell uzywa obu! To powinno wystarczyc![]()
Przeglądając biografię Erica Meoli, zauważyłem, że od początku kariery używał Nikona (z kliszami Kodaka) - ta marka pojawia się wiele razy w kalendarium (Summer 1976 - Included in Nikon Image book, with a portfolio of new color work.; Aug 1980 - Nikon World, cover and pgs. 1- 11.; Winter 1984 - NIKON campaign "We Take the World's Greatest Pictures" uses "Promised Land" photograph.; April 1994 - Nikon House, Rockefeller Center, NYC, joint exhibit with wife, photographer Joanna McCarthy.). Jednak później można zauważyć zmianę - Fall 1995 - Canon Cameras; becomes spokesperson for Canon cameras.Widnieje nawet na ich stronie "Explorers of Light".
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl