Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: canon 24-70 wrocław

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A śmieszne to jest niestety to, że w milionowej aglomeracji nie ma sklepu foto z prawdziwego zdarzenia (nie obrażając tych dwóch z materiałami do fotografii analogowej, bo dobre są, ale oferta, nazwijmy to, dla klienta niszowego)
    I tu się zgodzę. Dla mnie sklep przy ul. Widok to dno, bo po prostu prawie nic nie ma. Na ul Dubois jest jeszcze gorzej. Z kolei No 1 jest jedynym sklepem, gdzie jest trochę sprzętu i jest to dla mnie przewaga. Co do cen, to z tym już bywa różnie - używany sprzęt jest rzeczywiście drogi, ale myślę, że tutaj wina wrocławskiej giełdy, gdzie ceny są wręcz bezsensowne i na pewno nie konkurencyjne. A właściciel No 1, jak wiadomo, na giełdzie zaczynał swój interes, więc dokładnie wie jaką ma konkurencję...

Domyślnie

w foto-raj 5499zł więc jeszcze drożej a własnie tam kiedyś fuji kupowałem i cena była ok
    a co do tego No1 macie jakieś namiary na to bo w necie nie moge nic znaleść a w polsce będę tylko kilka dni i wtedy szukać to już bedzie za późno
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    I tu się zgodzę. Dla mnie sklep przy ul. Widok to dno, bo po prostu prawie nic nie ma. Na ul Dubois jest jeszcze gorzej. Z kolei No 1 jest jedynym sklepem, gdzie jest trochę sprzętu i jest to dla mnie przewaga.
    No jedyna, można pomacać... a i to głównie Sigmy :-)
    Co do cen, to z tym już bywa różnie - używany sprzęt jest rzeczywiście drogi, ale myślę, że tutaj wina wrocławskiej giełdy, gdzie ceny są wręcz bezsensowne i na pewno nie konkurencyjne. A właściciel No 1, jak wiadomo, na giełdzie zaczynał swój interes, więc dokładnie wie jaką ma konkurencję...
    Na giełdzie nie jest tak strasznie i trafiają się dobre okazje. Panom z giełdy Allegro popsuło interes.
    Cytat Zamieszczone przez Shark-uk
    a co do tego No1 macie jakieś namiary na to bo w necie nie moge nic znaleść a w polsce będę tylko kilka dni i wtedy szukać to już bedzie za późno
    http://foto-master.pl
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 20-04-2007 o 18:13
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    No jedyna, można pomacać... a i to głównie Sigmy :-)
    Widzę, że masz wielki uraz do No1 :wink: . Wg mnie jest niezły wybór nie tylko Sigmy, chyba, że się coś zmieniło, bo ostatnio byłem we Wrocku w październiku. To myślę, że trzeba im sprawiedliwie przyznać.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Widzę, że masz wielki uraz do No1 :wink: . Wg mnie jest niezły wybór nie tylko Sigmy, chyba, że się coś zmieniło, bo ostatnio byłem we Wrocku w październiku. To myślę, że trzeba im sprawiedliwie przyznać.
    Ostatnio jest głównie Sigma (należą do ich sieci dystrybucyjnej, prowadzą wypożyczalnię). A czy mam uraz, nie nazwał bym tego tak, czasami tam chodzę, ale mam o nich złe zdanie bo o co nie zapytam to próbują mnie naciągnąć albo podają mi niesprawdzone informacje, twierdząc że są pewne. Ostatnio kupowałem slajd dla dziadka (sam nie używam, więc mam słabe rozeznanie) to próbowali mi nawciskać takich kitów że uszy puchły. Facet nie znał się na tych slajdach, tak samo jak ja, ale grał wielkiego szpeca i gadał totalne, nie mające nic wspólnego z rzeczywistością bzdury.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów