Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Ma ktoś taki obiektyw Canon 24-70mm f/2,8 L USM

Mieszany widok

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja też bym sobie 24-105L zostawił, ale chwilowo mnie nie stać. Jak będzie to może znowu dokupię bo do "normalnych" zdjęć w "normalnych" warunkach to ten obiektyw przy 5D sprawuje się wyśmienicie (super zakres i ten IS...), idealna sprawa na wakacyjne wycieczki. Praktycznie nie trzeba brać innego szkła.
    Mnie 24-70/2.8 jest potrzebny po to, by mieć najlepszą możliwą jakość i JASNOŚĆ. Pomijam fakt, że ma na siebie zarobić. Wiadomo w jakich (ciemnych) warunkach. Gdyby nie to, że jest kupowany w takich celach to bym się 24-105 z pewnością nie pozbywał.
    Co do sprz3daży, to mam ofertę ze "swojego" sklepu. Zostawiam tam to szkiełko i z dopłatą biorę nowe.
    FOTOINKWIZYTOR

Bywalec Awatar Elmarqo
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Co do sprz3daży, to mam ofertę ze "swojego" sklepu. Zostawiam tam to szkiełko i z dopłatą biorę nowe.
    MARANTZ w którym sklepie jest taka możliwość? Chyba że jest to oferta indywidualna:-( .

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
    MARANTZ w którym sklepie jest taka możliwość? Chyba że jest to oferta indywidualna:-( .
    Najbardziej indywidualna jest tam cena jaką dostanę za stare szkło. Ale dość blisko ze sobą współpracujemy to i mam takie "chody". A używane szkło może zostawić prawie każdy o ile wiadomo, że pochodzi "z dobrej ręki".
    FOTOINKWIZYTOR

Uprawnienia umieszczania postów