"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A według Ciebie naruszyłem zasady forum? Zakładając 2 wątki dotyczące zupełnie różnego problemu. Cóż oczekuję raczej wypowiedzi ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia i przy okazji pomocy. Nie potrzebuje uwag samozwańczych moderatorów (szczególnie, że są imho zupełnie nietrafione).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kolekcjoner daj spokój, szkoda klawiatury.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem.
1. Piszczenie USM
2. Zachowanie USM w niskich temperaturach
Ale ponabijacie sobie trochę jeszcze postów. Proponuję jednak cofnąć się do podstawówki. Bo jeżeli to jest jeden i ten sam problem to gratuluje ponownie.
Masz problemy (liczba mnoga) ze swoim szklem - trzymaj sie swojego watku - Punkt 3 Regulaminu. Polaczylem, przenioslem, kartke dalem za 'stfu' i calosc jakosci tamtego posta i umiar w poziomie wypowiedzi zalecam... tak samo jak ja zachowalem umiar w przydzielaniu ostrzezen bo zasluzyles na trzy a dostales jedno, wiec obaj okazmy sobie odrobine wdziecznosci.
http://rtfm.killfile.pl/#lajza