Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Uchwyt obiektywu

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
    Co racja to racja... Już kiedyś się miałem za to wziąć ale jakoś zapału brakło... Ja wymyśliłem troche inną budową, tzn. prostszą do zrobienia, nie z jednego bloku jak u Ciebie tylko z 2 części dobrze dospawanych...
    Temat trochę "odgrzewany" ale jako szczęśliwy posiadacz L-ki 70-200 od kilku miesięcy mam ten sam problem z uchwytem do statywu.
    Czy kolega mógłby podesłać projekt
    albo nawet kontakt do znajomego który by to mógł zrobić za rozsądną kasę- sprzęt potrebny, zamienników nie znalazłem , a ceny oryginałów są kosmiczne.

Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamut9 Zobacz posta
    Temat trochę "odgrzewany" ale jako szczęśliwy posiadacz L-ki 70-200 od kilku miesięcy mam ten sam problem z uchwytem do statywu.
    Czy kolega mógłby podesłać projekt
    albo nawet kontakt do znajomego który by to mógł zrobić za rozsądną kasę- sprzęt potrebny, zamienników nie znalazłem , a ceny oryginałów są kosmiczne.

Ogólnie nie opłacalne jest dawanie tego do zrobienia komukolwiek bo wszędzie tam gdzie pytałem chcieli za to więcej niż za oryginalne mocowanie 8)
    Ja ściągałem na sprzedaż z HK ale już ich nie mam. Poszukaj na allegro bo są dostępne zamienniki za ok. 100 zł a one w zupełności wystarczająco oryginał zastępują i są dobrze wykonane...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Uprawnienia umieszczania postów