Pokaż wyniki od 51 do 60 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

nie pamietam gdzie ale Unia doplaca 40 mln Euro do intreresu (bedzie do podzialu). Plke nozna mam glebiej niz w d***** ale jedno jest pewne promocja dla kraju bedzie niesamowita. Technologicznie tez pojdziemy o lata swietlne do przodu. W Polsce (szwagier mowi, ja sie nie nam , nawet nie nzam nazw druzyn ilkarskich) nie ma stadionow nie jestesmy w stanie zorganizowac porzadnych meczy (ostatnio cos sie ruszylo) poniewaz nie ma gdzie grac. Zostana wybudowane stadiony ale to tylko czubek gory lodowej. Ruszy sie cala gosprdarka (gastronomia, hotelarstwo i reszta rzeczy). Pomyslcie ilu fotografow znajdzie prace, ile labow bedzie wypluwac to co ktos sobie malpka popstrykal. ile aparatow, bateryjek, kart pamieci sie sprzeda. Jestem za. Moim zdaniem bedzie bardzo ciezkie zadanie i bedzie sie Polska musiala niezle napracowac zeby wszystko wyszlo. A jeszcze jedno PKP, policja, lekarze i inne zawody. Nawet Andrzej Lepper sie powinien ucieszyc poniewaz zeby wybudoiwac takie obiekty to troche ludzi bedzie musialo fizycznie pracowac, jak popracuja to zglodnieja, jak zglodnieja to zjedza to co rolnicy dostarcza, lekarze tez beda mieli troche pracy co NFZ poinien zrefundowac (przeciez oni kasuja za wizyty), PKP - pracownicy koleja dojada - jak rowniez Turysci co przyjada mecze obejrzec (aczkolwiek kolej kuleje i z tym moze byc problem). Firmy ochroniarskie beda musialy zatrudnic ludzi od ochrony. Cala maszyna pojdzie w ruch. W czasie imprezy gastronomia bedzie pekala w szwach. Dobrze bedzie (aczkolwiek ja sie nie doloze). Moze przylece i jakis mecz obejrze. Pozatym nie bedziemy musieli brac udzil w eliminacjach do Mistrzostw (przepisy mowia ze organizator[rzy] wchodza automatycznie).
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 18-04-2007 o 14:05

Uprawnienia umieszczania postów