Pokaż wyniki od 1 do 10 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    miszaqq, widzę że musisz sobie troszkę poużywać na swojej ojczyźnie. Proszę bardzo. Ale dlaczego nie pomyślisz, zanim napiszesz?

Lubelszczyzna, być może i straci. Ale na przykłąd przyśpieszenie budowy autostrad to inwestycje wielo-wojewódzkie, które będą miały z samymi czterema miastami mało wspólnego. Na przykład A4 do granicy z Ukrainą ma w końcu prawdziwą szansę aby powstać. Podkarpackie tak zawsze politykom wisiało, że nie było na nią praktycznych szans. Dlatego moi koledzy z Krosna dojeżdżają do mnie do Kraka z fabryki w Krośnie (160km) w trzy godziny z narażeniem życia. W zimie nie wspominam, bo rekordy to i 6 godzin. Oni skorzystają na EURO2012. W Krakowie np. dzisiaj czytałem o planach przyśpieszenia i zmaterializowania rozbudowy lotniska, terminalu komunikacyjnego i budowy nowej drogi do portu lotniczego.

Poza tym, Unia daje część pieniędzy na regiony szczególnie mocno odstające od średniej europejskiej (w Polsce chyba kilkanaście województw ) i tych funduszy nie ruszą i nie zabiorą do Warszawy, bo nie mogą.

Dziwi mnie to, piszę po raz któryś, że jak dostajemy szansę, to zajmujecie się szukaniem dziur i sikaniem na to w czym żyjecie, aby tylko pokazać kto ma głowę "wyżej gówna". A ja poczekam i jak będzie EURO i będą autostrady, to się z was pośmieję. W każdym razie mam i mogę mieć nadzieję. A jak nie będzie? Cóż, dzisiaj nie ma i żyję szczęśliwie. Może być tylko lepiej.
    wyjątkowo sie z Tobą zgodze

pisanie iż ktos straci na Euro 2012 to paranoja... na ile sie nie myle najkrótsza droga do Lwowa i generalnie na Ukraine z Wawki biegnie przez Lublin wiec chcąc nie chcąc tez beda musieli w ten region zainwestowac przynajmniej w infrastrukture drogową, poza tym kasa zarobiona w trakcie Euro trafi w postaci podatków do budzetu a co za tym idzie bedą srodki na inne regiony...
    ale przede wszystkim nalezałoby sie zając tym jak te inne regiony moga zarobic na fali euro 2012 i jak sie wypromowac by jak najwiecej na tym skorzystac... a nie marudzic co niestety jest typowo polskie...

choc czy te drogi pobudują to inna sprawa... bo niewiadomo jak zareagują ekolodzy
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 25-04-2007 o 20:42 Powód: Automerged Doublepost
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów