Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Mecze mają się odbywać w Gdańsku, Poznaniu, Warszawie i Wrocławiu oraz ewentualnie w Chorzowie i Krakowie. No to Szczecin, Łódź, Lublin, Białystok oraz parę innych miast i regionów mogą się teraz pożegnać z inwestycjami, na najbliższe pięć lat
    dokladnie jak piszesz, zostana doinwestowane regiony ktore i tak juz teraz sa glownymi skupiskami i centrami gospodarczymi, a do tego zostana wzmocnione, co z tego bedzie np miala sciana wschodnia ? a no to ze lotnisko w lublinie to bedzie moze przed 2020 :/ albo jakas autostrada w kierunku wschodnim to tez nie predzej niz 2015 o ile nie bedzie jakies czkawki po tym euro2012, do tego kto im to wszystko wybuduje ? juz teraz brakuje robotnikow budowlanych bo wola budowac wioske olimpijska w londynie niz pracowac za 800zl w p....... .

wypadaloby sie cieszyc, ale jak zywkle polak pewnie bedzie i to potrafil spi......ć doszczetnie
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    :/ albo jakas autostrada w kierunku wschodnim to tez nie predzej niz 2015

Z tego co wiem to ukraina leży na wschodzie, więc jakaś autostrada powinna iść w tamtym kierunku, chyba, że rządzący sądzą, że wszyscy polecą tam samolotami :P
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

wlasnie pieniadze pieniedzmi, napewno sie znajda.
    czesc da unia czesc sluchacze radiomaryja, a reszte jatzzek dołoży.

dzis w drodze powrotnej do domu uslyszalem w radio ta radosna nowine, a potem swietny komentarz irlandzkiego spikera.
    "wiecie dlaczego polska nie sama a z ukraina bedzie organizowac mistrzostwa europy 2012?
    Proste. Wszyscy polscy budowlancy sa u nas (w irlandii) albo w uk.
    Ktos przeciez musi polakom zbudowac te stadiony"
    ...

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk Zobacz posta
    wlasnie pieniadze pieniedzmi, napewno sie znajda.
    czesc da unia czesc sluchacze radiomaryja, a reszte jatzzek dołoży.

dzis w drodze powrotnej do domu uslyszalem w radio ta radosna nowine, a potem swietny komentarz irlandzkiego spikera.
    "wiecie dlaczego polska nie sama a z ukraina bedzie organizowac mistrzostwa europy 2012?
    Proste. Wszyscy polscy budowlancy sa u nas (w irlandii) albo w uk.
    Ktos przeciez musi polakom zbudowac te stadiony"
    A Irlandia taka do przodu, ale nie pamiętam, żeby były tam kiedyś jakieś mistrzostwa w piłce kopanej...
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    A Irlandia taka do przodu, ale nie pamiętam, żeby były tam kiedyś jakieś mistrzostwa w piłce kopanej...
    Wiem ze bedzie w to trudno uwierzyc ale w pilce kopanej sa chyba gorsi od polski.
    Mysle ze wlasnie dlatego wymyslili sobie swoje sporty mowia za cala reszta sie nie liczy.
    (chcoiaz prawie kazdy ma w domu sky i oglada lige angielska)
    To prawie tak jak z nikonem, nie potrafi zrobic FF to mowi ze krop jest the best.
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wg mnie większa zasługa tutaj Listkiewicza, którego osobiście nie znoszę, PZPNu
    przepraszam, ale nie mogę sie powstrzymać od śmiechu. Gdyby nie Lipiec, Listkiewicz dalej rządziłby w tej klice ze swoimi kumplami kryminalistami. Dzięki - i tu znowu pewien ukłon w stronę rządu (zaraz dostanę łatkę PISowca ) sprawnym działaniom połowa polskiej tzw. "piłki nożnej" siedzi w pierdlu a druga połowa ma sprawy w sądzie. Tym się Listkiewicz chwalił :rolleyes:

bonk, znasz li ten dowcip?
    Rząd Irlandii postanowił zorganizować referendum w sprawie "Do you think Polish immigration is a serious threat to Ireland nowadays?".
    Odpowiedzi były następujące:
    22% "Yes I think it is a serius problem for Ireland"
    78% "Nie, uważam, że nie ma najmniejszych powodów do obaw"

Ciekaw jestem jak się w tym radio taki dowcip spodoba
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

O! kolejny temat na CB, który cieszy się większą popularnością niż tematy fotograficzne (10 stron w parę godzin)

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jak dla mnie dowcip - bomba

jezu Kubaman, zazdroszczę optymizmu w temacie ( to nie sarkazm )
    ja swój utraciłem, gdy zacząłem pracę i zobaczyłem jak ten mechanizm zwany polską państwowością działa w praktyce;
    niestety nie zmieniło mi się, obawiam się, że jest coraz gorzej
    pisałem coś o tym wcześniej w tym poście i to nie są moje "widzimisię" poglądy skopiowane z tabloidów i rmf-fm, tylko własne obserwacje niestety

może powinienem robić w innej branży ?
    teraz chyba nieźle płacą za kopanie rowów ?
    ehhhh
    lepsze jutro było wczoraj

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Polacy wcale nie są tacy najgorsi, problem jest w mobilizacji i skupieniu uwagi i działań na odpowiednich tematach. Tu nie mamy wyboru - MUSIMY - i dlatego jestem wielkim optymistą. 40MLD EUR nie chodzi piechotą. A i inne inwestycje zostaną wykonane na czas, czyli szybciej niż normalnie
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Panowie Malkontenci - niech każdy sprząta na swoim podwórku a będzie wszędzie czyściej i ładniej, to działa, powoli ale działa
    A poza tym przypominacie mi wielu eurosceptyków przed wejściem Polski do Unii...teraz trudno ich znaleźć, bo albo wyjechali za granicę euro zarabiać lub się dokształcać, albo wstyd im .
    Choć jak w każdym demokratycznym Państwie, na jednego optymistę, 1,5 pesymisty przypada Ale cóż, narazie lepszego ustroju nie wymyślono
    Więc pozostaje Wam się pogodzić z tym, no i tu wylać swe żale, choć zawsze można gdzieś na zmywak wyemigrować i udawać obcokrajowca
    Pozdrawiam

P.S. We własnym domu też większe sprzątanie i remonty robi się tylko od święta lub na wizytę ważnego gościa...więc może potraktujmy to Euro 2012 jak właśnie taki czas...i więcej optymizmu pomim wszystko
    Ostatnio edytowane przez obserwator ; 18-04-2007 o 22:22

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów