Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No, to żeby nie było że wątek jest całkiem nie o zdjęciach to proszę...

Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Oczywiscie ze jest! Wiesz ile kasy mozna wyciagnac z tzw. pielgrzymow? I to non stop, kazdego roku, a nie raz, z wielka pompa a potem cisza....
    Nieprawda. Pielgrzym to nie ten sam profil "wydawacza" pieniedzy co bachusowy kibic z Anglii czy Niemiec. Zapewniam cie, ze jest duza roznica w sposobie i ilosci wydawania pieniedzy przez pielgrzyma i kibica.

Poza tym o czym my tu mowimy: mow o rozbudowie metra, komunikacji miejskiej, lokalnej gastronomii o pieniadzach z reklamy i transmisji... a nie wyjezdzasz tutaj z jakimis pielgrzymami, ktorzy w swej ascezie nie sa raczej kolem zamachowym gospodarki. Chociaz to wszystko zalezy w jakiej ilosci
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    No no, ciekawe skąd sie biorą pensje dla lekarzy, policjantów, strażaków.... skoro zawsze pieniądze każdego podatnika przepadają
    Zawsze i kazdego ? No to juz Twoja nadinterpretacja. Znaczna część podatków znika w niewyjaśnionych dla mnie okolicznościach zamiast iśc własnie do wpomnianych policjantów, lekarzy czy strażaków lub też do "biednej szkoły w Pipidowie Górnym" I wole, żeby zamiast w ta dziurę trafiły na robudowę infrastruktury w tym także sportowej w Polsce, co powinno spowodować przyspieszenie rozwoju o ile tego nie spiep......y. A wierze ze nie.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Domyślnie

Wiele jest powodów, by się cieszyć. Polepszenie image'u Polski na wielu frontach, także na tym, że coś choć z jednym sąsiadem wspólnie potrafimy zrobić. Dobrze też, że jest to Ukraina.
    W Poznaniu będzie nowy stadion. Na każdym meczu jest u nas 15-30 tysięcy ludzi, godziwe warunki należą się zarówno poznańskim kibicom (np. mojej starszej córce :smile: ), jak i piłkarzom. No i ta fetaaa! Jest dobrze!

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"EVENT" - hehe, jak ja kocham takie słownictwo

ale do rzeczy
    patrzę na takie inwestycje jak hotele, drogi, mieszkaniówka "od kuchni", jestem z takimi "działaniami" związany zawodowo

moja konkluzja: nawet jak masz wypchany portfel i chęć realizacji takiej inwestycji to nie gwarantuje ci sukcesu

podstawowy problem stanowi tu moim zdaniem jakość prawa budowlanego, nawet jak urzędnik chce pomóc (a i to nie zawsze) to ogranicza go wielki zlepek mało zrozumiałych, sprzecznych przepisów; dzięki temu często duża inwestycja mogąca zapewnić miejsca pracy - grzęźnie w urzędach na 2-3 lata

mam nadzieję, że to w jakiś magiczny sposób się zmieni - na dzień dzisiejszy kiepsko to widzę - stadiony, hotele, infrastruktura drogowa, lotniska w 5 lat ??? hehe
    spróbujcie wybudować jakiś większy hotel w tym terminie ( licząc od wstępnych koncepcji do pozwolenia na użytkowanie )

nawet kwestia znalezienia na to kasy jest przy tym dla mnie drugorzędna

no nic, może się uda - ja jestem realistą nie malkontentem i naprawdę życzę Polsce dobrze w 2012, choć mnie już w kraju wtedy pewnie nie będzie

pozdrawiam i życzę Polsce i Ukrainie jeszcze raz wszystkiego najlepszego
    Ostatnio edytowane przez Allensteiner ; 18-04-2007 o 14:06
    lepsze jutro było wczoraj

Pełne uzależnienie

Domyślnie

nie pamietam gdzie ale Unia doplaca 40 mln Euro do intreresu (bedzie do podzialu). Plke nozna mam glebiej niz w d***** ale jedno jest pewne promocja dla kraju bedzie niesamowita. Technologicznie tez pojdziemy o lata swietlne do przodu. W Polsce (szwagier mowi, ja sie nie nam , nawet nie nzam nazw druzyn ilkarskich) nie ma stadionow nie jestesmy w stanie zorganizowac porzadnych meczy (ostatnio cos sie ruszylo) poniewaz nie ma gdzie grac. Zostana wybudowane stadiony ale to tylko czubek gory lodowej. Ruszy sie cala gosprdarka (gastronomia, hotelarstwo i reszta rzeczy). Pomyslcie ilu fotografow znajdzie prace, ile labow bedzie wypluwac to co ktos sobie malpka popstrykal. ile aparatow, bateryjek, kart pamieci sie sprzeda. Jestem za. Moim zdaniem bedzie bardzo ciezkie zadanie i bedzie sie Polska musiala niezle napracowac zeby wszystko wyszlo. A jeszcze jedno PKP, policja, lekarze i inne zawody. Nawet Andrzej Lepper sie powinien ucieszyc poniewaz zeby wybudoiwac takie obiekty to troche ludzi bedzie musialo fizycznie pracowac, jak popracuja to zglodnieja, jak zglodnieja to zjedza to co rolnicy dostarcza, lekarze tez beda mieli troche pracy co NFZ poinien zrefundowac (przeciez oni kasuja za wizyty), PKP - pracownicy koleja dojada - jak rowniez Turysci co przyjada mecze obejrzec (aczkolwiek kolej kuleje i z tym moze byc problem). Firmy ochroniarskie beda musialy zatrudnic ludzi od ochrony. Cala maszyna pojdzie w ruch. W czasie imprezy gastronomia bedzie pekala w szwach. Dobrze bedzie (aczkolwiek ja sie nie doloze). Moze przylece i jakis mecz obejrze. Pozatym nie bedziemy musieli brac udzil w eliminacjach do Mistrzostw (przepisy mowia ze organizator[rzy] wchodza automatycznie).
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 18-04-2007 o 14:05

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

No taaaakie dochody i rozwój w gospodarce... przez miesiąc hehehehe
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie przez miesiac. Potem zawsze bedzie mozna zorganizowac jakis mecz (powiedzmy miedzynarodowy) lub inne wydarzenie sportowe. Nie chcialbys widziec obiektow o standardzie "swiatowym", ktory bedzie przynosil zyski w czasie. Jest to oczywiscie inwestycja dlugoterminowa ale investycja. Zycze wszystkiego dobrego organizatorom i mam nadzieje ze stana na wysokosci zadania (wiem ze ciezko bedzie ale chcialbym zeby sie udalo - troche watpie - ale mam nadzieje [wiem ze nadzieja matka g*******])

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

No ja wlasnie tez zaczynam sie zastanawiac jaki to bedzie mialo wplyw na rozwoj gospodarczy, ale moze zostawie to naszym wizjonerom
    Mnie bardziej ciekawi kto po tym wszystkim posprzata

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

No dobra, czas siegnac po ciezka artylerie ;-) A kto kojarzy jak Grecja ostatnio wyszla na olimpiadzie?

Strona 6 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów