z tymi lapowkami to zapominacie o jednym - beda nam- polakom patrzec na rece. bardzo czesto![]()
z tymi lapowkami to zapominacie o jednym - beda nam- polakom patrzec na rece. bardzo czesto![]()
Duża część osób zamieszcza tutaj przykład Grecji jako stratnej na zorganizowaniu tak wielkiej imprezy. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić w jaki sposób ta strata była wyrażona? Czy było to wyrażone zwiększeniem deficytu budżetowego czy czymkolwiek innym? Czy było tam uwzględnione dokapitalizowanie przedsiębiorstw zyskami z imprezy? Serio pytam, chciałbym się dowiedzieć jak taką stratę się liczy, bo w krótkim okresie czasu wydaje mi się to nierealne.
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Nie wiem jak Wy Panowie, ja zakładam 5-letnia skarbonke na jakiś zacny telezoom i 1D mark VI :-)
Dla kolegów narzekających na wydatki: właśnie radio podało, że kursy akcji na wieść o przyznaniu Polsce organizacji ME poszły w górę. To znaczy, że pieniądze już w kilka godzin od początku spadły z nieba (zwiększyła sie pula środków dostępnych dla inwestorów=wzrost konsumpcji, płace itd). Tak będzie dalej :-D .
Super dzięki ME w końcu dobudują A4 do wschodniej granicy do 2012.
Ejjj Chłopaki, co się tu dziejeGdzie się podziewa wasz optymizm
Ja jestem za ME, nie myśle o kasie bo od tego są zawodowcy. Ja poprostu mam ochotę wybrać się na mecz na europejskim poziomie i to na moim własnym podwórku. Huraaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie niedługo wybuchnie BATTLE na fotki z budowy obiektów ME
P.S. Zbierajmy kase na bilety i wykupmy te, które mają być przeznaczone dla naszych sąsiadów zza Odry. Taki rewańż za piłkę ręczną
Ostatnio edytowane przez szycho ; 18-04-2007 o 16:38
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl