Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 170

Wątek: ME w kopaną u nas! -))

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

z tymi lapowkami to zapominacie o jednym - beda nam- polakom patrzec na rece. bardzo czesto
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Duża część osób zamieszcza tutaj przykład Grecji jako stratnej na zorganizowaniu tak wielkiej imprezy. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić w jaki sposób ta strata była wyrażona? Czy było to wyrażone zwiększeniem deficytu budżetowego czy czymkolwiek innym? Czy było tam uwzględnione dokapitalizowanie przedsiębiorstw zyskami z imprezy? Serio pytam, chciałbym się dowiedzieć jak taką stratę się liczy, bo w krótkim okresie czasu wydaje mi się to nierealne.
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    nie spiep...y tego.
    Swiete slowa. Trzymam kciuki

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Swiete slowa. Trzymam kciuki
    Tu nie ma co trzymać kciuków, tylko głosować na ugrupowania, które zmienią układ dystrybucji środków budżetowych z socjala (przejadanie) na inwestycje publiczne
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    Tu nie ma co trzymać kciuków, tylko głosować na ugrupowania, które zmienią układ dystrybucji środków budżetowych z socjala (przejadanie) na inwestycje publiczne
    Bede - zglosze sie wczesniej i bede!

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie wiem jak Wy Panowie, ja zakładam 5-letnia skarbonke na jakiś zacny telezoom i 1D mark VI :-)

Thumbs up

Dla kolegów narzekających na wydatki: właśnie radio podało, że kursy akcji na wieść o przyznaniu Polsce organizacji ME poszły w górę. To znaczy, że pieniądze już w kilka godzin od początku spadły z nieba (zwiększyła sie pula środków dostępnych dla inwestorów=wzrost konsumpcji, płace itd). Tak będzie dalej :-D .

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Super dzięki ME w końcu dobudują A4 do wschodniej granicy do 2012.

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000 Zobacz posta
    Dla kolegów narzekających na wydatki: właśnie radio podało, że kursy akcji na wieść o przyznaniu Polsce organizacji ME poszły w górę. To znaczy, że pieniądze już w kilka godzin od początku spadły z nieba (zwiększyła sie pula środków dostępnych dla inwestorów=wzrost konsumpcji, płace itd). Tak będzie dalej :-D .
    W chwilę po ogłoszeniu wyników wig stał na poziomie ok +1,5, teraz jest na poziomie +0,47 więc to raczej chwilowy optymizm :-) . Ale fakt, że ta impreza powinna zwiększyć zainteresowanie zagranicznego kapitału naszym krajem.

Początki nałogu Awatar szycho
    Miasto
    M-bórz

Domyślnie

Ejjj Chłopaki, co się tu dzieje Gdzie się podziewa wasz optymizm Ja jestem za ME, nie myśle o kasie bo od tego są zawodowcy. Ja poprostu mam ochotę wybrać się na mecz na europejskim poziomie i to na moim własnym podwórku. Huraaaaa
    Pewnie niedługo wybuchnie BATTLE na fotki z budowy obiektów ME

P.S. Zbierajmy kase na bilety i wykupmy te, które mają być przeznaczone dla naszych sąsiadów zza Odry. Taki rewańż za piłkę ręczną

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    No, to żeby nie było że wątek jest całkiem nie o zdjęciach to proszę...
    Ostatnio edytowane przez szycho ; 18-04-2007 o 16:38
    EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
    www.tomaszszyszko.pl

Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów