http://biznes.onet.pl/0,1521320,wiadomosci.html
Panowie proszę Was, nie pokazujcie swojej całkowitej ignorancji w obszarze makroekonomii![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Baniek?? Chciales powiedziec tysiecy baniek? Bo 1 mld = 1000 mln, a 1 mln to w potocznym rozumieniu banka wlasnie.
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
Proszę, Dominique, nie mów, że tylko za jałmużnę z zewnątrz coś jesteśmy w stanie zrobić. Wiadomo, że 40 baniek nie wystarczy, ale wiadomo też, że co zostanie po ME, to dla nas! No już takie dziadoki to nie jesteśmy! A może się, cholera,jednak mylę?
EDIT: Pomyślcie też, proszę, ile Adamek i inni zarobią na zdjęciach....![]()
Ostatnio edytowane przez slawi_3000 ; 18-04-2007 o 14:36
Ja tez sie pomylilem za miast MLD napisalem MLN. Zobaczymy jak bedzie. Poza tym z przydatnosica dla forum poniewaz bedzie mozna organizowac battle - np. wykopaliska pod stadion, fundamenty, stadion, "praca wre" i inne.
http://biznes.onet.pl/0,1521320,wiadomosci.html
a propos tego artykułu - nawet nie chcę sobie wyobrażać jakie ceny mieszkań będą w Warszawie w 2012 - strzelam 20-25 tysięcy za metr kwadratowy na rynku wtórnym ? ( dziś około 10 )
nie wiem jak to zniosą właśnie firmy budowlane i tak są zapchane zleceniami na najbliższy rok-dwa, do tego pracownicy uciekają, chyba poprosimy o jakieś dodatkowe siły fachowców z Ukrainy ?
dla mnie oczywistym jest fakt, że gospodarka sie rozrusza, oby tylko ktoś to wszystko sensownie zorganizował itp.
a propos wiecie ile trwają przetargi na zamówienia publiczne ? heheheh
a w takim trybie pewnie to sie wszystko będzie odbywać, ( stadiony, autostrady ) - do tego korupcja podczas tychże na niemierzalną skalę ? heheh
lepsze jutro było wczoraj
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Taki hurra optymizm wszędzie. Skąd my weźmiemy na to robotników? Nasi w Anglii, Chińczycy do 2008 roku zajęci... Hm... Chyba skoczą płace nieźle w górę, albo politycy sami wyjdą budować stadiony.
Apropos Grecji - czy Grecja nie wydała czasem zbyt dużo na ochronę całej olimpiady i dlatego wyszła na tym dość kiepsko?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..