Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problemy s PS S3 SI

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Aparat aktualnie jest jeszcze w serwisie na Żytniej w Warszawie . Po rozmowie z panem który zajmuje się moim S3 obiecał że wymieni mi obiektyw na nowy ale nie chciałby go widziec ponownie na tę samą usterkę po podobno jakość obiektywów w tym modelu jest taka jaka jest !?
    A jeśli chodzi o usterki programowe to nie są wstanie nic zrobić bo nie ma nowego firmware bo nikt wcześniej nie zauważył tych błędów a sprawdzali , są we wszystkich modelach S3.
    Dzwoniłem w tej sprawie do Canon Polska, zajęli się tą sprawą i poszło wyżej, oddzwaniali do mnie dwa razy i ... mam czekać ... a do mnie ma wrócić niepełnowartościowy sprzęt.
    Mogę podobno próbować u sprzedawcy dochodzić swoich praw bo otrzymam od serwisu oświadczenie ale nie wiem jak to będzie bo kupiony był w Niemczech.
    Chyba trzeba zmienić firmę bo zauważyłem że idą na ilość i reklamę pozostawiając jakość produktu na drugim planie .
    Oglądałem ostatnio Fuji s6500 jest całkiem całkiem i zdjęcia też robi chyba nawet lepsze od S3!
    pozdrawiam wszystkich.
    Ostatnio edytowane przez kraktus ; 01-05-2007 o 16:46

Uprawnienia umieszczania postów