Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Czy można kupić starsze wersje Photoshopa niż CS2?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i sugestie. Faktycznie nie pomyślałam o jakiejś kontroli z urzędu..brrr dzięki za ostrzeżenie. I w ogóle te pirackie kopie to faktycznie wstyd Mam jeszcze jedno pytanko:

Cytat Zamieszczone przez Canclerz Zobacz posta
    Także polecam zakup elements 5, jak działalność zacznie przynosić wymierne korzyści zawsze możesz go ugradować do CS3. (...)
    Czy mając Elements 5 wystarczy kupić CS3 UPGRADE i już mam pełniutką wersję Photoshop CS3 ? Czy wersję upgrade dokupuje sie tylko do wersji poprzedniej czyli CS2?

Pozdrawiam wszystkich :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aha, przepraszam, nie doczytałam postów do końca. Czyli, że ceny upgrade'ów różnią się w zależności od wersji, którą już posiadamy. Ale co do tej wersji, która można uaktualniać też są jakieś wymogi - musi to być conajmniej to czy tamto. Chyba dobrze zrozumiałam. Ale wciąż nie wiem co minimalnie musiałabym kupić teraz żeby móc do tego potem dokupić upgrade CS3. Gdyby ktoś wiedział to proszę, napiszcie.
    Ostatnio edytowane przez monikenka ; 20-04-2007 o 17:35 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów