ripek: Jak szybko dodali Twoje zdjecia do galerii na onecie? Ja swoje wysłałem ok 15 i jeszcze ich nie ma.
ripek: Jak szybko dodali Twoje zdjecia do galerii na onecie? Ja swoje wysłałem ok 15 i jeszcze ich nie ma.
Wczoraj o 18.
Nie nie mnie. Ale byłem bardzo blisko zdarzenia. Jakieś 2m.
Możnaby się z nimi pokłócić ale:
a) Po co ryzykować uszkodzenie aparatu
b) Pewnie by do nich nie dotarło nic (wiekszość z nich to "kibole" z delikatnie skrzywionym obrazem patriotyzmu bo przecież patriota powinien uznawać konstucje w której o ile dobrze pamietam jeden z pierwszych 5 zapisów mówi o wolności poglądów itp itd..)
Ostatnio edytowane przez ripek ; 22-04-2007 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
No to wychodzi na to że staliśmy b. blisko siebie.
Nie no, jasne że nie ma co zgrywać kozaka gdy trzymasz w ręce sprzęt warty kilka tysięcy, a twoim oponentem jest debil pozbawiony mózgu przy cesarskim cięciu (shit happens).
Zresztą to był tak naprawdę podstawowy znak "stop" który pojawiał się w mojej głowie gdy chciałem się wepchać w środek jakiejś zadymy. Dostanie przypadkowo w mordę da się przeżyć, ale aparat to niestety "szklanka"
Chyba na przyszłość trzeba się zaopatrzyć w ten pancerz co to go ma (bodajże) Kolekcjoner![]()
Tylko pancerz nie chroni przed wyrwaniem lampy ze stopki. Jedynie o to sie martwilem.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
ale nie przy czasach ktore są w tak ostrym słońcu...
no dlatego zartowalem![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam