Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 93

Wątek: [Kraków 21.04.2007] Marsz Tolerancji kontra reszta swiata

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ripek: Jak szybko dodali Twoje zdjecia do galerii na onecie? Ja swoje wysłałem ok 15 i jeszcze ich nie ma.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Śpiewanie hymnu. Jeszcze zbluzgali nas ze jak sie hymn śpiewa to powinniśmy stać na baczność. Jakoś nie miałem ochoty śpiewać z nimi ...
    Ripek, to ciebie Pan patriota aka Bóg-Honor-Ojczyzna aka Rzut butelkami na oślep w tłum zbluzgał za brak postawy przy hymnie? Bo to było tak żałosne z jego strony że aż niedowierzałem

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    ripek: Jak szybko dodali Twoje zdjecia do galerii na onecie? Ja swoje wysłałem ok 15 i jeszcze ich nie ma.
    Wczoraj o 18.

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Ripek, to ciebie Pan patriota aka Bóg-Honor-Ojczyzna aka Rzut butelkami na oślep w tłum zbluzgał za brak postawy przy hymnie? Bo to było tak żałosne z jego strony że aż niedowierzałem
    Nie nie mnie. Ale byłem bardzo blisko zdarzenia. Jakieś 2m.

Możnaby się z nimi pokłócić ale:
    a) Po co ryzykować uszkodzenie aparatu
    b) Pewnie by do nich nie dotarło nic (wiekszość z nich to "kibole" z delikatnie skrzywionym obrazem patriotyzmu bo przecież patriota powinien uznawać konstucje w której o ile dobrze pamietam jeden z pierwszych 5 zapisów mówi o wolności poglądów itp itd..)
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 22-04-2007 o 17:10 Powód: Automerged Doublepost
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

b) Pewnie by do nich nie dotarło nic (wiekszość z nich to "kibole" z delikatnie skrzywionym obrazem patriotyzmu bo przecież patriota powinien uznawać konstucje w której o ile dobrze pamietam jeden z pierwszych 5 zapisów mówi o wolności poglądów itp itd..)
    ja nie wiem czy kibol zna slowo patriota.......sadze ze nie
    oni po prostu szukaja zadymy.......az ze sie nadarza okazja :wink:
    a ogolnie to wolnosc jest w artyule 5 oraz pozniej takze w art 32...(przynajmniej tak mi sie przypomina)
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Początki nałogu

Domyślnie

No to wychodzi na to że staliśmy b. blisko siebie.
    Nie no, jasne że nie ma co zgrywać kozaka gdy trzymasz w ręce sprzęt warty kilka tysięcy, a twoim oponentem jest debil pozbawiony mózgu przy cesarskim cięciu (shit happens).

Zresztą to był tak naprawdę podstawowy znak "stop" który pojawiał się w mojej głowie gdy chciałem się wepchać w środek jakiejś zadymy. Dostanie przypadkowo w mordę da się przeżyć, ale aparat to niestety "szklanka"

Chyba na przyszłość trzeba się zaopatrzyć w ten pancerz co to go ma (bodajże) Kolekcjoner

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    No to wychodzi na to że staliśmy b. blisko siebie.
    Nie no, jasne że nie ma co zgrywać kozaka gdy trzymasz w ręce sprzęt warty kilka tysięcy, a twoim oponentem jest debil pozbawiony mózgu przy cesarskim cięciu (shit happens).

Zresztą to był tak naprawdę podstawowy znak "stop" który pojawiał się w mojej głowie gdy chciałem się wepchać w środek jakiejś zadymy. Dostanie przypadkowo w mordę da się przeżyć, ale aparat to niestety "szklanka"

Chyba na przyszłość trzeba się zaopatrzyć w ten pancerz co to go ma (bodajże) Kolekcjoner
    albo kupic nikona - swoich nie tykaja

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Tylko pancerz nie chroni przed wyrwaniem lampy ze stopki. Jedynie o to sie martwilem.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Tylko pancerz nie chroni przed wyrwaniem lampy ze stopki. Jedynie o to sie martwilem.
    na to tez jest sposob- zamiast ex korzystac z lampy wbudowanej , tej raczej nie wyrwa...

(oczywiscie zart)

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ale nie przy czasach ktore są w tak ostrym słońcu...

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

no dlatego zartowalem

Pozdrawiam

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów