No właśnie, jaka to cena bo miałem zamiar napisać, że sprzedaję swoje 24-105L![]()
Ostatnio edytowane przez MARANTZ ; 19-04-2007 o 00:52
FOTOINKWIZYTOR
2870.......chyba sensowna
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ale to jest nowe szkło czy używka?
P.S. Sorki, teraz doczytałem, że nowiutki. No to gratuluję.
Ostatnio edytowane przez MARANTZ ; 19-04-2007 o 01:00
FOTOINKWIZYTOR
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dostalem dzisiaj pachnacy nowy obiektyw 24-105 .. tak tak wiem ze to nie jest 24-70 ale tamten dla mnie byl co prawda jasny a ja postawilem na ogniskowe
Mam pytanko, kiedys czytalem tez ze skarzono sie na flary i inne takie. Czy jest cos na co powinienem zwrocic uwage przy tym szkle? (Ostrzegam ze nie chce dekielkow i linijek - z tego sie juz wyleczylem) . Napsioczylem na IS ze niby taki zbedny ale milo bylo zrobic ostra fotke przy czasie 1 sek.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje