Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Kulisy sesji do Playboya

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Ale one gupie!!! A Kuba... chamem jest!
    Paru samczyków chciało się dowartościować kosztem naiwnych, dupodajnych...
    Z resztą się w zasadzie zgadzam, ale z tą dupodajnością to albo wiesz coś, czego nie pokazali, albo sam jesteś chamem. Podzielisz się wiedzą?
    Bo na początku tego programu dziewczyny mówiły dlaczego się zgodziły na tą sesję. Mówiły z sensem, ja to kupiłem.
    Zazdrościsz czy co?

J

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jester Zobacz posta
    Z resztą się w zasadzie zgadzam, ale z tą dupodajnością to albo wiesz coś, czego nie pokazali, albo sam jesteś chamem. Podzielisz się wiedzą?
    Bo na początku tego programu dziewczyny mówiły dlaczego się zgodziły na tą sesję. Mówiły z sensem, ja to kupiłem.
    Zazdrościsz czy co?

J
    Hej - vitez prosił, by nie rozwijać wątków "frustracyjnych" - pogadajcie sobie na privie

A a propos kulis sesyjnych - zerknijcie na ostatni materiał video na ckm - Iza Łukomska - http://www.ckm.pl/article.php?catid=27&id=1008 - tu już Bąkiewicz używa hassa H3D

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    A a propos kulis sesyjnych - zerknijcie na ostatni materiał video na ckm - Iza Łukomska - tu już Bąkiewicz używa hassa H3D
    Biorąc pod uwagę to, co z nią zrobili później w Photoshopie - mógł spokojnie fotografować kompaktem.
    Znam uroczą historię dziewczyny, której zrobili sesję do CKM-u właśnie (pełen wypas, solarium miesiąc wcześniej, żeby była równo jak pomarańczka) i która to dziewczyna po pierwszym nerwowym przekartkowaniu pisemka ("ciekawe jak wyszłam!") nie poznała się na zdjęciach. Pomogła II tura - na spokojnie

J

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Wlasnie dlatego nie kupuje gazet typu Playboy czy CKM, wszystkie panie i panny w nich wygladaja identycznie, platykowo, sztucznie i malo atrakcyjnie. Maja najczesciej twarze bez wyrazu, choc sa naprawde czesto bardzo oryginalne na 'zywca'. Dla mnie za duzo komputerow za malo dobrej, wysmakowanej fotografii z dusza. Pewnie taki wymogi rynku lub tacy fotografowie sa aktualnie teraz na nim promowani.
    Nie tylko dzieje sie to w polskich wydaniach zachodnich pism, to co zobaczylem ostatnio w amerykanskim wydaniu Playboya bylo jeszcze gorsze. Modelki nie mozna bylo poznac wrecz, choc to dosc znana postac byla. Ja jestem za dobra, zmyslowa, aktowa, ponetna fotografia, nie natomiast dla PSucia Kobiecosci (w imie ujednolicania ujec, perspektyw i urody)!!!

Zdrowko

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Podobno włoska edycja Vogue'a da się oglądać. Mało wygładzają, potrafią wyeksponować np. pieprzyk, który u nas poszedłby pod nóż w pierwszej kolejności... Fakt, że drukowany na innym papierze, ale przynajmniej nie odrzuca po obejrzeniu okładki.

J

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    A a propos kulis sesyjnych - zerknijcie na ostatni materiał video na ckm - Iza Łukomska - http://www.ckm.pl/article.php?catid=27&id=1008 - tu już Bąkiewicz używa hassa H3D
    W trakcie robienia zdjęć z modelką na oponach widać, że przez chwilę trzyma w ręku Canona z jakąś eLką (17-40? 24-70?).
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

odnośnie wątku o dotykaniu modelek itd. Jasne, że nie należy i nie wypada. Jeśli jednak ktoś widział jak wygląda praca i traktowanie w tzw. show biznesie, a zwłaszcza w telewizji, to wie, że tam nie ma ceregieli, ani - ogólnie mówiąc - ogólnie pojętego poziomu kultury. Tym bardziej wobec kogoś, kto jest "nikim" nie ma twarzy ani się go nie da dobrze sprzedać. Podejście przedmiotowe. Jest masowa produkcja obrazów, nie ma miejsca na dłubanie i ceregiele. Stąd do artyzmu czy wrażliwości spojrzenia daleko takim sytuacjom z definicji.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
    W trakcie robienia zdjęć z modelką na oponach widać, że przez chwilę trzyma w ręku Canona z jakąś eLką (17-40? 24-70?).
    to chyba 24-70 ale z jakims malym hoodem.

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris Zobacz posta
    ... wg. mnie w jednym momencie na 99% Wojciech trzymał 24-70mm f/2,8 L USM.
    Wiem, wiem znów sam siebie cytuję - oj nieładnie
    Dziś oglądałem jeszcze raz uważniej i zmieniam % na 99,8% była to L-ka 24-70 ...

Ale ja nie o tym chciałem ... dziś za drugim oglądaniem dostrzegłem u Bąkiewicza nakolanniki - czaderskie i rewela pomysł !!

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris Zobacz posta
    Wiem, wiem znów sam siebie cytuję - oj nieładnie
    Dziś oglądałem jeszcze raz uważniej i zmieniam % na 99,8% była to L-ka 24-70 ...

Ale ja nie o tym chciałem ... dziś za drugim oglądaniem dostrzegłem u Bąkiewicza nakolanniki - czaderskie i rewela pomysł !!
    Nakolanniki to super rzecz....sam stosuje, gdy robie jakies foty w ostrych plenerach. oczywiscie pod spodniami...
    A co do czapeczki.... hm... Wojtek akurat nie ma zbyt wiele wlosow... i by any chace popracowalibyscie w studio gdzie jest z jednej stroby dosyc cieplo i przegrzewasz sie a z drugiej strony wiatraki dmuchaja w modelki to mozna latwo sie przeziebiac.... a nie ma nic bardzie niesmacznego niz fotograf ciagnacy nosem gdy stoi obok modelki.....
    ble...
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów