Akurat ty zrobilas to w taki zauwazalny sposob ze padlo na ciebie. Jesli chcesz wszystkim po rowno to uzywaj tego: zeby zglosic zespolowi moderatorskiemu post, ktory sie Tobie nie spodoba. Ale nie oznacza to (sorry!) ze MUSI sie jednoczesnie nie spodobac moderatorom. Wszystko zalezy od subiektywnego odczucia. Ja cie po dobroci prosze - nie w tym watku, nie tym tonem, nie do krytykujacych a do autora. Z jednej strony ciesze sie ze czesciowo prosby posluchalas a z drugiej nie podoba mi sie taktyka "a bo inni tez zle robia". Co z tego? Tutaj rozmawialismy o TWOIM zachowaniu i nie odwracaj uwagi na innych, bo to nieodpowiedni argument w dyskusji o TOBIE. Polemizowac wolno wszystkim - ale o zdjeciach autora a nie o tym ktory z krytykujacych sie zna albo nie zna.
Z mojej strony EOT, wiesz juz jakich narzedzi uzyc gdy ktos napisze post w stylu w ktorym ty smialas byc pobita. Jesli takie podejscie ci sie nie podoba to pozostaje ci albo zglosic sie do Administratora "a bo tylko mnie moderator zle potraktowal" , albo sie mniej lub bardziej grzecznie pozegnac, choc nie widze ku temu potrzeby bo potrafisz jednak zmienic swoje zachowanie na bardziej odpowiednie.