I bardzo dobrze. Nie dość, że większa satysfakcja, to jeszcze bardzo dużo się nauczysz.Staram się korzystać tylko z preselekcji lub manuala. Wiadomo, większa satysfakcja![]()
I bardzo dobrze. Nie dość, że większa satysfakcja, to jeszcze bardzo dużo się nauczysz.Staram się korzystać tylko z preselekcji lub manuala. Wiadomo, większa satysfakcja![]()
Ślubna
No i niestety N.
wracajac do HOT i Dead pixeli. Jak sprzedawalem mojego 350D to dwa dni potem zadzwonil do mnie kupiec ze odkryl ze na fotkach z zaslonietym deklem 1 (slownie : JEDEN) hotpixel i ze chcialby oddac sprzet spowrotem bo tak nie powienno byc. NO COMMENT. Cale szczescie ze odbior byl osobisty wiec... zwrotu nie bylo a i mi sie nie chcialo tlumaczyc ze napewno jest tam ich wiecej. Ja juz sie z linijek wyleczylem, a najlepszym lekarstwem byl zakup obiektywow Canona. Lek moze drogi ale w koncu sami podjelismy decyzje o zachorowaniu na lustrzanke.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
A z matrycami w aparatach nie jest tak jak z monitorami lcd? Że jeden piksel nie uprawnia do reklamacji?
Generalnie to większość producentów matryc klasy drugiej (czyli prawie wszyscy) zgodnie stwierdzają, że dead piksele to cecha matrycy a nie wada i reklamować można dopiero gdy pojawią się 3 obok siebie w centrum (mniej więcej), lub 5 rozsianych po całej matrycy.
Ślubna
No i niestety N.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje