Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Tylko Vista!

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Ja też mam i bardzo sobie chwalę. Nie rozumiem czemu MS ma sprzedawać pięcioletni produkt w rok po premierze nowego.

A tak a propos to zawsze jak wychodzi nowy system MS to regułą jest, że część ludzi zaczyna wieszać na nim psy i twierdzić, że w ogóle nie da się na nim pracować.
    Po kilku miesiącach zaczyna się wieszanie psów na właśnie wypuszczonym servicepacku a po następnych kilku na SP2, bo SP1 był znacznie lepszy.
    Jak po kolejnych kilku miesiącach ktoś się zapyta czy warto instalować SP2 to zostanie przez tych samych ludzi zjedzony żywcem za gadanie głupot.
    Według moich obserwacji jest to normalny cykl życia produktu MS na forach i grupach dyskusyjnych.

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    A tak a propos to zawsze jak wychodzi nowy system MS to regułą jest, że część ludzi zaczyna wieszać na nim psy i twierdzić, że w ogóle nie da się na nim pracować.
    Po kilku miesiącach zaczyna się wieszanie psów na właśnie wypuszczonym servicepacku a po następnych kilku na SP2, bo SP1 był znacznie lepszy.
    Jak po kolejnych kilku miesiącach ktoś się zapyta czy warto instalować SP2 to zostanie przez tych samych ludzi zjedzony żywcem za gadanie głupot.
    Według moich obserwacji jest to normalny cykl życia produktu MS na forach i grupach dyskusyjnych.
    A może jest tak, że po kolejnej wersji tudzież poprawce okazuje się, że JEDNAK MOŻE BYĆ JESZCZE GORZEJ ;-) I dlatego ludzie przestaja źle mówić o (wówczas już) poprzedniej :-D

Ja używam do wszystkiego Linuksa i jakoś nie mam z tym żadnego problemu. Może jeszcze nie zabrałem się za coś, co wymaga softu istniejącego wyłącznie na Windows. Nie używam PS. Ale gdybym musiał, to prędzej bym kupił Mac-a, niż zainstalował Vistę. Taniej wychodzi - jak się policzy konieczną do dobrej pracy konfigurację sprzętową ;-)

A tak zupełnie serio - jeden używa tego, drugi tamtego, a jeszcze inny czegoś z księżyca - wszystko jest dla ludzi. Byle tylko byśmy byli w stanie wykorzystać większość możliwości tego co używamy.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Uprawnienia umieszczania postów