Chcę uczyć się od lepszych - więc proszę was o rady, zalecenia, wytyczne - wszystko to, co pomoże mi stać się lepszym...
...mała galeria (zdjęcia robione w godzinach nocnych 2:00 - 4:00) na www.tezeusz.neostrada.pl
Pozdrawiam,
JŁ
Chcę uczyć się od lepszych - więc proszę was o rady, zalecenia, wytyczne - wszystko to, co pomoże mi stać się lepszym...
...mała galeria (zdjęcia robione w godzinach nocnych 2:00 - 4:00) na www.tezeusz.neostrada.pl
Pozdrawiam,
JŁ
niepotrzebnie takie wielkie zdjecia. w domu bym chyba przez sto lat jedno otwieral!
zdjęcia nie są złe, ale jakoś się nie wyróżniają. kiepsko za to wychodzą światła i flary ale może ten aparat tak ma.
...może to kwestia tego, że zdjęcia były robione w godzinach 2:00 - 4:00.kiepsko za to wychodzą światła i flary ale może ten aparat tak ma
Pewnie w okolicach 18:00 byłoby lepiej...
dlaczego o 18:00 , przeciez latem to jeszcze widno. :lol:
...w lutym o 18:00dlaczego o 18:00 , przeciez latem to jeszcze widno.![]()
...poprawiłem galerię - może teraz będzie lepiej :-)niepotrzebnie takie wielkie zdjecia. w domu bym chyba przez sto lat jedno otwieral!
w lutym to tak. :P
Jaką czułość zastosowałeś przy robieniu tych zdjęć? W tym Modelu aparatu już od ISO 200 są szymy że aż strach. Wiem ponieważ też jestem posiadaczem w/w sprzętu. Pozdrawiam.
ISO 50Jaką czułość zastosowałeś przy robieniu tych zdjęć?
...moim zdaniem przy ISO 200 jest jeszcze w miarę ok (do zaakceptowania), ale przy ISO 400 to już masakraW tym Modelu aparatu już od ISO 200 są szymy że aż strach.