Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Jurrras

Mieszany widok

premier
    Guest

Domyślnie

Jak dla mnie fotki wyszły OK. Jak długo masz ten sprzęt i czy jesteś z niego zadowolony?

Jurrras
    Guest

Domyślnie

Jak długo masz ten sprzęt i czy jesteś z niego zadowolony?
    Kilka tygodni.
    Czy jestem zadowolony - tak.

Dopiero zaczyna

Domyślnie :)

niezle te fotki

pozdr
    Pojawiam się i znikam...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

popracuj nad przygotowaniem zdjec do prezentacji na www, te sa niedopracowane, z doswiadczenia wiem za pro1 jakby nie szumial to zdjecia robi ostre i kontrastowe czego zupełnie nie widac na twoich kadrach...

... chyba nie dokonca podoba mi sie twój sposob kadrowania obrazu gdy chcesz na nim zmiescic wszystko i to co najwazniejsze gdzies sie gubi, i własciwie nie wiadomo co było teamatem/powodem nacisniecia spustu, wiecej odwagi!

pozdrawiam

Jurrras
    Guest

Domyślnie

popracuj nad przygotowaniem zdjec do prezentacji na www, te sa niedopracowane, z doswiadczenia wiem za pro1 jakby nie szumial to zdjecia robi ostre i kontrastowe czego zupełnie nie widac na twoich kadrach...
    rozumiem, że chodzi Ci o przygotowanie zdjęć np w PS, tak? Te zaprezentowane na stronie www, rzeczywiście poza zmniejszeniem rozmiaru (do 800x600) nie zostały odpowiednio poprawione... (brak czasu) - natomiast w oryginale na pewno wyglądają lepiej... No cóż dużo pracy przede mną ...

... chyba nie dokonca podoba mi sie twój sposob kadrowania obrazu gdy chcesz na nim zmiescic wszystko i to co najwazniejsze gdzies sie gubi, i własciwie nie wiadomo co było teamatem/powodem nacisniecia spustu, wiecej odwagi!
    ...fotografią zajmuję się dosłownie kilku miesięcy (i to właściwie w weekendy - jak żona pozwoli... ). Cały czas czegoś szukam, obserwuję no i pracuje nad warsztatem.
    Na forum szukam właśnie takich wskazówek, podpowiedzi - za które bardzo dziękuję!
    Pozdrawiam,

Jurrras
    Guest

Domyślnie

niezle te fotki
    ...bardzo dziękuję za opinię.
    Chętnie zobaczę Twoje zdjęcia.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No cóż dużo pracy przede mną ...
    na www.cdrom.pl znajdziesz sporo potrzebnych informacji/tutoriali...

Jurrras
    Guest

Domyślnie

na www.cdrom.pl znajdziesz sporo potrzebnych informacji/tutoriali...
    ...po zapoznaniu się z instrukcją http://www.cdrom.pl/index.php?title=...fotolab%C3%B3w
    i przygotowaniu jednego zdjęcia, a następnie porównaniu go z tym, które obecnie znajduje się na mojej stronie www - efekt jest zauważalny natychmiast!!!
    Dzięki za radę!
    Po poprawieniu mojej galerii dam znać...

Pozdrawiam

Jurrras
    Guest

Domyślnie

Poprawione i zaktualizowane galerie znajdują się tutaj: www.tezeusz.neostrada.pl
    Zapraszam!!!
    Może komuś coś się spodoba...

Pozdrawiam,

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jurrras, przy okazji, zmień tytuł postu na zgodny z regulaminem
    http://canon-board.info/viewtopic.php?t=26
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów