::::ADAMO::::
moje stocki
moje stocki
::::ADAMO::::
moje stocki
moje stocki
Że ja to otworzyłem o tej godzinie ! Smaku mi narobiło i muszę iść coś zjeść, a miałem niczego nie wcinać po 19 ;p
tak na poważnie. na stock'ach się nie znam, ale twoje zdjęcia wywołały u mnie chęć jedzenia więc chyba jest dobrze. może kilka poziomych kadrów by się przydało. Technicznie ok, tylko zdeczka z jasne, ale moze to moj monitor.
pucha i grucha
Jest fajnie. Talerze się trochę zlewają z tłem, ale nie kłuje mi to jakoś bardzo w oczy.
No patrz... A byłem święcie przekonany, że Melon con Jamon to hiszpańska potrawa![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Pierwszy post. WaWa. Ani, zagajenia, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie d... Niezłe wejście.
Nic, tylko sie zachwycać..
moje digarty
EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.