Pokaż wyniki od 1 do 10 z 507

Wątek: Kupował ktoś z Hong Kongu??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Kupował ktoś z Hong Kongu??

W takim razie zamawiam... A co do waluty to rzeczywiście w USD jest najkorzystniej Dziękuje

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    W takim razie zamawiam... A co do waluty to rzeczywiście w USD jest najkorzystniej Dziękuje
    No i przyszło pare dni temu. 35 dni czekania licząc weekendy. Obyło się bez clenia i podatków
    Jedyny minus w tym, że wspomaganie w jednym wyzwalaczu nie działa- ale to do przeżycia bo i tak wykorzystuje się jedno

Początki nałogu Awatar Maver

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    No i przyszło pare dni temu. 35 dni czekania licząc weekendy. Obyło się bez clenia i podatków
    Jedyny minus w tym, że wspomaganie w jednym wyzwalaczu nie działa- ale to do przeżycia bo i tak wykorzystuje się jedno
    YN662?
    Sprawdz czy nie ma wylaczonego wspomagania w CF. Jak zalozysz go na body to bedzie tam gdzie ustawienia CF dla lampy blyskowej.
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
    YN662?
    Sprawdz czy nie ma wylaczonego wspomagania w CF. Jak zalozysz go na body to bedzie tam gdzie ustawienia CF dla lampy blyskowej.
    Sprawdzałem, resetowałem je i niestety nic. Najważniejsze że ładnie wyzwalają z HSS lampy studyjne

Początki nałogu Awatar moregun

Dorzucę 5 groszy do tematu. w styczniu zamawiałem z Alliexpress.com lampę YN 560II - taki manual w Polsce dostępna za 300 zł a ja kupiłem za 200zł. zaryzykowałem- wartość mała wiec nie obawiałem się cła ale sprzedawcy już tak. czekałem 3 tyg ... i przyszła cała, sprawna i bardzo dobra lampa.

Uprawnienia umieszczania postów