Pokaż wyniki od 1 do 10 z 507

Wątek: Kupował ktoś z Hong Kongu??

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piday Zobacz posta
    Bez karty kredytowej* zabawa się robi trudna**.Generalnie zakupy z Hongkongu najprościej robić na ebayu, a od Wujka Sama w adorama.com lub http://www.bhphotovideo.com/ .
    Na ebayu kupujesz mniej więcej tak jak na allegro, a w pozostałych przypadkach jak w zwykłym sklepie internetowym.
    * zamiast karty kredytowej ujdzie jakaś ekarta w mBanku albo karta debetowa, byle dało się transakcje przez Internet autoryzować. Generalnie do płacenia używa się najczęściej paypala, więc jeżeli karta działa z paypalem to wystarczy.
    ** ale podobno niektórzy sprzedawcy z Hogkongu dają możliwość płacenia przelewem
    OK, walsnie zalozylem konto na ebay, czyli teraz juz nie musze karty kredytowej posiadac? Dziekuje za pomoc

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foton84 Zobacz posta
    OK, walsnie zalozylem konto na ebay, czyli teraz juz nie musze karty kredytowej posiadac? Dziekuje za pomoc
    Porównałem niedawne ceny u Alberta z cenami dzisiejszymi i stwierdziłem, że w ostatnich miesiącach ceny wzrosły od kilkudziesięciu do nawet 100 funtów w przypadku niektórych szkieł.
    Teraz, jeśli ktoś ma możliwość zakupu w USA, to zaoszczędzi znacznie więcej.
    Oczywiście jeśli szkła zostaną przywiezione bez cła.
    Pozdówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów