Pokaż wyniki od 1 do 10 z 507

Wątek: Kupował ktoś z Hong Kongu??

Mieszany widok

emo
    Guest

Domyślnie

ale powiem wam czy sie tak naprawdę opłaca np 430 ex 119 +28= daje 632 zl a na allegro z polska gwarancja 680zl.

klamot14
    Guest

Domyślnie

Jeśli kupujesz u kea-photo to jest bez różnicy ile kupujesz sztuk - cena za przesyłke jest taka sama dla każdej sztuki.

A jesli chodzi o oszczędności to tak naprawde opłaca się kupować rzeczy droższe - tj takie powyżej 2.000 PLN.

Ja np tak jak pisałem wcześniej kupiłem 100-400. Najniższa cena w Polsce nowego egz. jaką znalazłem w sklepie lub allegro to 4500. Ja zapłaciłem 3400 więc jest oszczędność.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez emo Zobacz posta
    ale powiem wam czy sie tak naprawdę opłaca np 430 ex 119 +28= daje 632 zl a na allegro z polska gwarancja 680zl.
    Nie zabardzo wiem co pododawałeś??
    Ostatnio edytowane przez klamot14 ; 28-04-2008 o 13:44 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klamot14 Zobacz posta
    Jeśli kupujesz u kea-photo to jest bez różnicy ile kupujesz sztuk - cena za przesyłke jest taka sama dla każdej sztuki.
    I tu się mylisz - kupowałem obiektyw z kea-photo i wyraźnie było napisane w aukcji: wysyłka 30 GBP, każdy dodatkowy przedmiot z tej aukcji 25 GBP :cool:
    Siem de i kilka obiektyvoof

Uprawnienia umieszczania postów