Strona 37 z 51 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 507

Wątek: Kupował ktoś z Hong Kongu??

Coś już napisał Awatar bejrut
    Miasto
    London/Tbg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cluer Zobacz posta
    Wybacz, ale co to zmienia ??
    ja rowniez darze go zaufaniem i dlatego tez nie szukam innych sprzedawcow,tylko problem polega na tym ze nieda sie narazie nic od niego kupic bo chwilowo znikl ot co

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bejrut Zobacz posta
    ja rowniez darze go zaufaniem i dlatego tez nie szukam innych sprzedawcow,tylko problem polega na tym ze nieda sie narazie nic od niego kupic bo chwilowo znikl ot co
    Nie zniknął tylko na wakacje pojechał o ile pamiętam czy jakoś tak.. na forum była informacja o tym jakieś 3-4 dni temu w wątku poświęconym właśnie Albertowi
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna
    Miasto
    GLE

Domyślnie

Dziwna sprawa, mam na ebayu w "ulubionych" kilku sprzedawców od których coś kupowałem z HK, na czterech tylko jeden jeszcze działa, reszta ma pustą ofertę! jakiś pogrom czy co ?

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Nie zniknął tylko na wakacje pojechał o ile pamiętam czy jakoś tak.. na forum była informacja o tym jakieś 3-4 dni temu w wątku poświęconym właśnie Albertowi

Na E-bay pisze wyraźnie:
    - Niestety, ten sklep nie istnieje.
    Było, minęło.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Było, minęło.
    Minęło tylko na ebayu. Nie czytasz wątku założonego przez siebie?

http://canon-board.info/showpost.php...0&postcount=10

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Na ebay jest sporo innych sprzedawców równie pewnych jak albert choć nie da sie ukryc ze ten gosc był naprawde pomocny, nawet jesli wystąpiły problemy juz po naszej stronie (celnicy) to mozna było niemal wszystko w zgrany sposób odkręcic.
    Choć albert sam sie wypowiedział ze nie znika na dobre, zakonczył tylko jeden etap, mysle ze ceny w sklepie internetowym będą ciutek lepsze niez te na ebay (prowizje) i moze teraz bedzie naliczana w inny sposób wysyłka, tzn 1 opłata z wieksza ilosc towaru towaru a nie jak poprzednio czyli opłata za wysyłke do kazdego zakupionego towaru.

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Tutaj: http://stores.ebay.com/Hong-Kong-Supplies kupiłem dwa komplety wyzwalaczy radiowych Phottix'a (zestawy z trzema odbiornikami), po 44usd z przesyłką każdy. Kupiłem je w odstępie kilku dni, różnica w kursie dolara dała mi 3zł różnicy w obciążeniu karty kredytowej. Zostały wysłane dwoma oddzielnymi paczkami tego samego dnia. Jedna paczka doszła po 3 tygodniach, druga po 5 tygodniach - dwa tygodnie paczkę sprawdzał urząd celny, ale żadnego cła itp nie dostałem. Ba, nawet dobrze nie rozpakowali przesyłki....
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Coś już napisał

Domyślnie

Prosze, Albert z HK otworzyl swoj sklepik :P

http://www.keaphoto.com/index.php

Domyślnie

Kupowałam u http://www.digitalrev.com/ ale przez ebaya angielskiego. Zasoszczedzilam 1/4 ceny i jestem bardzo zadowolona ze szkielka. Znam inne osoby, ktore tu kupowaly i na razie nie slyszalam zastrzezen.
    Nastepny obiektyw tez tam zamierzam kupic.

Bywalec Awatar Woodland
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez travelphotography Zobacz posta
    Kupowałam u http://www.digitalrev.com/ ale przez ebaya angielskiego. Zasoszczedzilam 1/4 ceny i jestem bardzo zadowolona ze szkielka. Znam inne osoby, ktore tu kupowaly i na razie nie slyszalam zastrzezen.
    Nastepny obiektyw tez tam zamierzam kupic.
    Co ciekawe mają swój sklep w Hong Kongu. Byłem w nim nawet odbierając swój 24-105.
    Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.

Strona 37 z 51 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów