Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Sandisk "zwykła" czy Ultra II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    gdy ja mialem tyle lat co ty to kazde 5zl sie liczylo - tylko pozazdroscic plynnosci finansowej
    Ja mam odwrotnie : jak już dostaję(urodziny/imieniny/gwiazdka/itd), to w nominałach niebieskich i zielonych. No a jak już mam "rozbić" te ładne papierki, to czy 5zł mi z nich zostanie czy 15 no to co mi tam. Kupię 3 Snickersy mniej. Bo co innego można kupić za 20zł co by się przydało.

Domyślnie

Czy przy szybszej karcie aparat będzie szybciej opróżniał bufor? I czy będzie to różnica zauważalna (obecnie mam kingstona 50x a zastanawiam się nad extreme III)?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Duże znaczenie ma to jaki aparat posiadasz - dla kompaktów jest to bez znaczenia. Przy lustrach wyższej klasy owszem.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinio Zobacz posta
    Czy przy szybszej karcie aparat będzie szybciej opróżniał bufor? I czy będzie to różnica zauważalna (obecnie mam kingstona 50x a zastanawiam się nad extreme III)?
    Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    Duże znaczenie ma to jaki aparat posiadasz - dla kompaktów jest to bez znaczenia. Przy lustrach wyższej klasy owszem.
    Dokładnie tak. Np. w 350-tce która często się przewijała w tym wątku tak - różnica będzie wyraźna.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi Właśnie mam 350 i potrzebuje nowej karty do sportowych zdjęć. W takim razie tylko extreme III

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów