Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [Siatkówka] 13-15.04.2007 - Finał Pucharu Polski

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie [Siatkówka] 13-15.04.2007 - Finał Pucharu Polski

Witam..

http://www.supervolley.pl/index.php?...=243&Itemid=13

cyt.:
    "Między 13 a 15 kwietnia Kielce staną się stolicą polskiej siatkówki. W hali przy ul. Bocznej o puchar walczyć będzie osiem drużyn z Polskiej Ligi Siatkówki - mistrz kraju i obrońca trofeum BOT Skra Bełchatów, wicemistrz Jastrzębski Węgiel, brązowi medaliści PZU AZS Olsztyn oraz Wkręt Met Domex AZS Częstochowa, Mostostal Azoty Kędzierzyn-Koźle, Resovia Rzeszów, Politechnika Warszawska i Gwardia Wrocław. A w nich aż dziewięciu aktualnych wicemistrzów świata z drużyny Raula Lozano oraz m.in. dwóch Bułgarów z trzeciego zespołu globu. - Ludzie chcą zobaczyć w akcji srebrnych medalistów mundialu Wlazłego, Kadziewicza czy Gruszkę."

Wybiera się Ktoś?

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Wybiera się Ktoś?
    A bilety juz dawno rozprzedane. Jesli chcesz jeszcze jakies kupic to albo jestes wielkim optymista albo przeplacisz u konikow .
    No chyba ze chodzi ci o to "kto kupil bilety i sie wybiera". Ja niestety nie... szkoda ze na Torwarze nie zrobili jak rok temu (kiedy do *%$^# cholery jasnej musial mi akurat przypasc dyzur w pracy ) .

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A bilety juz dawno rozprzedane. Jesli chcesz jeszcze jakies kupic to albo jestes wielkim optymista albo przeplacisz u konikow .
    No chyba ze chodzi ci o to "kto kupil bilety i sie wybiera". Ja niestety nie... szkoda ze na Torwarze nie zrobili jak rok temu (kiedy do *%$^# cholery jasnej musial mi akurat przypasc dyzur w pracy ) .
    eee... od razu kupować bilety.. firma w której pracuję bedzie ochraniać całą imprezę i robić parę innych rzeczy od strony organizacyjnej, z ochroną akutat mam niewiele wspólnego ale za to mam odpowiedni identyfikator ;-) więc akurat jako jeden z dowodzących firmą z wejściem i dobrym miejscem nie będe miał problemów. Jak tylko będzie mi się chciało wstać w niedzielę z samego rana (czyt. na 12) . Zapytałem bo wiem że na forum jest paru fotografów siatkówki i może byłaby okazja się spotkać..

Pozdr
    Artur

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zapytałem bo wiem że na forum jest paru fotografów siatkówki i może byłaby okazja się spotkać...
    No to rychlo w czas pomyslales. Jakbys wczesniej sie tak pochwalil to bym sie wybral a tak to koszta (dojazd, zakwaterowanie, bilety) i wizja focenia z trybun mnie zniechecily, wole forse na final Ligi Swiatowej odkladac 8) .

Miasto
    Kielce

Domyślnie

No to rychlo w czas pomyslales. Jakbys wczesniej sie tak pochwalil to bym sie wybral a tak to koszta (dojazd, zakwaterowanie, bilety) i wizja focenia z trybun mnie zniechecily, wole forse na final Ligi Swiatowej odkladac 8) .
    Taaa... jakbym to wiedział to bym się pochwalił... pytnie o możliwości obsługi meczu od strony organizatorów przyszło jakiś tydzień/dwa temu (znaczy prośba o ofertę cenową), a umowa podpisana była w dniu kiedy pisałem pierwszego posta więc dużo czasu nie miałem..

Pozdr
    Artur
    P.S. Piekielnie trudna do focenia jest ta siatkówka... Dziś po pierwszym dniu wywaliłem od razu 50% fot a i tak nie bardzo jest co pokazać.. zobaczymy jutro

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

P.S. Piekielnie trudna do focenia jest ta siatkówka... Dziś po pierwszym dniu wywaliłem od razu 50% fot a i tak nie bardzo jest co pokazać.. zobaczymy jutro
    Eee tam... seriami... seriami .

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Eee tam... seriami... seriami .
    No... zwłaszcza że 350 jest jak karabin maszynowy ..
    Rawy się obrabiają, coś się wybierze
    Pozdrawiam
    Artur

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

RAWy?????????????????????
    podziwiam, podziwiam....
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

No... zwłaszcza że 350 jest jak karabin maszynowy ..
    Aparat nie jest zły do siatkówki... wszystkie foty na meczach mam robione albo 350ka albo D60 i zawsze coś się ciekawego złapie. Trzeba sie tylko nauczyć w którym momencie należy wciskać spust bo ma to spore znaczenie Powodzenia i może zapodaj jakieś foty niech Ci, którzy nie mogą chociaż na zdjęciach zobaczą jak chłopaki grają...

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    RAWy?????????????????????
    podziwiam, podziwiam....
    Nabijaj się, nabijaj ;-) akurat Ty możesz bo sport robisz zaje..,znaczy fajny..
    Dobra, to dzisiaj na finale zmieniam technikę - będę robił seriami w jpg'ach ale jak nic nie wyjdzie to przez Ciebie

Cytat Zamieszczone przez decha Zobacz posta
    Aparat nie jest zły do siatkówki... wszystkie foty na meczach mam robione albo 350ka albo D60 i zawsze coś się ciekawego złapie. Trzeba sie tylko nauczyć w którym momencie należy wciskać spust bo ma to spore znaczenie Powodzenia i może zapodaj jakieś foty niech Ci, którzy nie mogą chociaż na zdjęciach zobaczą jak chłopaki grają...
    Nie mówię że jest zly.. Pierwszy raz robię sport typu siatkówka - cały czas się uczę więc muszą być błędy..

Jeszcze odnośnie miejscówek itp.. ogólnie z miejscami dla tzw. prasy itp. to było tak sobie - umiejscowienie w taki sposób że bardzo dużo fotogafów robiła nie ze swoich miejsc tylko z innych miejscówek bo tam gdzie były miejsca siedzieli albo trenerzy i rezerwowi albo cały czaszasłaniali - lepiej było wejść rochę wyżej i robić ze schodów czy wolnych miejsc..

Pozdr
    Artur

P.S. Parę na szybko wrzuciłem tu - około 30 fotek
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 15-04-2007 o 11:13

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów