Do Tom01:
Myślę, że nie tylko mnie to interesuje - dlatego pytam publicznie: mógłbyś wyjaśnić różnice pomiędzy poszczególnymi wersjami Eye One Dislay 2 - w cenniku na Twojej stronie występują dwie wersje:
1. Kalibrator Eye-One Display 2 (wersja sygnowana dla Eizo) Cena detaliczna: 1183.00 zł
2. Kalibrator Eye-One Display2 Cena detaliczna: 1010.00 zł
Różnica w cenie dość znaczna - czym uzasadniona? Kwestia dodatkowego oprogramowania? Jeśli tak - jakiego? Akcesoriów?
Opisy są identyczne (w obu przypadkach to i1Display2 to zestaw do kalibracji i profilowania monitorów CRT i LCD składający się z kalibratora (kolorymetr USB) i oprogramowania EyeOne Match 3.) mhmm... albo ja nie potrafię czytaćalbo opis jest niepełny
co oznacza zapis "(wersja sygnowana dla Eizo)" ?
I druga kwestia - to oczywiście może być wyłącznie kwestia marży - ale w sklepie ->link znalezionym przez energia_ki Eye One Display 2 kosztuje znacznie mniej - bo 864złCzy to jest jakaś uboższa wersja? jeśli tak - czego w niej brakuje?
I na koniec - czy 5% rabat proponowany przez Ciebie dla forumowiczów CB dotyczy tylko monitorów EIZO, czy obejmuje też kalibratory?