proponowałbym odświeżyć te loga, które kiedyś się pojawiały i wybrać któreś na logo gadżetowe.
Wydaje mi sie ze logo na koszulke to cos innego niz logo na stronie. Na koszulce musi byc raczej prosty symbol dosc dobrze widoczny - umieszczenie loga z aparatem nie da efektu i bedzie nieczytelne.
Jeśli chodzi o mnie, to może być nawet jakies nowszeZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
A ja bym zglosil pomysl (i drobna sugestie w ew. partycypacji w kosztach) do marketingu Canon Europe. Za jednym zamachem zgoda na uzycie nazwy czy oryginalnego logo i moze zejscie z kosztow wlasnych. A jak nie, to uwazam, ze zanim cokolwiek sie zacznie robic z "produkcja" to najpierw kasa. To znaczy nie jakies deklaracje tylko biore to i to, wplacam tyle i tyle i dopiero dostaje.
pozdr.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
a mnie się wydaję, że skoro to nie jest działalność handlowa to zgoda na użycie logo nie jest wymagana. Na forum skody nikt nikogo nie pytał czy może wykorzystać "indiańca" i nikt się do tego po fakcie nie przyczepił.
Loga nie można wykorzystywać w celach zarobkowych. :wink:
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Nikt za drmo koszulki Ci nie daLoga nie można wykorzystywać w celach zarobkowych.![]()
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
której części mojego wpisu nie zrozumiałeś?Zamieszczone przez Madroz
![]()
zarobek != zwrot kosztów produkcji w ograniczonym terenie "forum" :wink:
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Wiem,
patrz na emoikony dołączone do postu
EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTO
no właśnie patrzę i na razie widzę, że po prostu byłeś bardzo zadowolony ze swojej odpowiedzi - przymrużenie oka jest gdzie indziej :P