Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: "przyślij Nam Swoje Zdjęcie!"

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makkak Zobacz posta
    No tak, bo Ty nie traktujesz tego jak pracy, bawisz się po prostu i cieszysz że łaskawie umieszczą Twoje zdjęcia na portalu... Pomyśl że przez to ktoś może nie mieć pracy i za co utrzymać rodziny, a przecież portal tylko się cieszy, dostaje coś za darmo a na tym zarabia i to całkiem sporo (banery kliknięcia itd itp). (trosze rażące jest może to "uczłowiecznienie" portalu ale chodzi mi tu o zyski firmy)

Nie jestem profesjonalistą i problem mnie nie dotyczy, ale jest to dość dwuznaczne, branie czegoś za darmo i danego "z dobrego serca" żeby na tym zarabiać wiedząc że powinno się za to coś zapłacić...

Jeśli masz lustrzankę pomyśl sobie że:
    - kłapiesz dla nich SWOIM lustrem, w końcu padnie Ci migawka

A jednocześnie:
    - ryzykujesz uszkodzenie/kradzież/zniszczenie sprzętu (wiece, manifestacje)
    - ryzykujesz własnym zdrowiem (nie każdy lubi jak się mu robi zdjęcia)
    - obrabiasz te zdjęcia i wkładasz w nie swoją prace...
    Juz płaczę nad losem biednych zawodowców.Proponuję wprowadzic zakaz robienia zdjęc amatorom,wprowadzenie kar dla portali które osmielają się proponowac zamieszczanie zdjęc za darmo ,i stanowczo ograniczyc mozliwosc kupowania dobrego sprzętu przez amatorów (przeceiz sam sobie szkodzi,popsuje mu się sprzęcicho,cyknie dobre zdjecie i wygryzie zawodowca i biedne dzieci bedą suchy chlep wp...itp)
    zgroza
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mungo niedobry Ty chleb odbierasz innym
    Ostatnio edytowane przez Vresviik ; 10-04-2007 o 15:04 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów