Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: Canon EF 16-35mm f/2.8L USM

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Teo - no niestety, to nie jest opinia jednego człowieka, z 5 osób mi już powiedziała , że do kościoła f/4.0 może okazać się za ciemny. No mogę w ostateczności tak jak mówiłem pożyczyć i pójść na ślub i wykonać zdjęcia 17-40mm i 16-35mm i porównać czy rzeczywiście jest za ciemny.

Niekoniecznie dla wampirów. Kościół obok mnie w Warszawie też uważam że jest ciemny. Niestety ale ta jasność jest chyba tylko pozorna
    Teo - ja tez mam wsparcie 430EX ale walenie na siłę fleszem żeby rozjaśnić nie pomoże zbytnio bo para młoda będzie przymykała oczy albo ją w ogóle oślepię co nie wpłynie dobrze później na reputacje. Flesz ma tylko doświetlić zdjęcie. Robiąc portrety nauczyłem się że mocny flesz powoduje ostre cienie Dlatego szukam jasnego szkła, ISO 200, czas 1/60s i ewentualnie lekki błysk

Nie omieszkam na własnej skórze sprawdzić tego 17-40mm. Jeśli będzie odpowiadał to na pewno go wezmę.

BTW, żeby nie było tak jak Kolekcjoner mówi, to ja już wszystko wiem, dziękuje za pomoc wszystkich i za rozwianie wszystkich wątpliwości ze strony Estepera odnośnie 85mm
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 09-04-2007 o 16:08
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Uprawnienia umieszczania postów