KOncertówki ********e. To są takie koncertówki jakie lubie. Z emocjami i widać, że coś się dzieje. Że nie tylko grają, ale jest też widownia!;D Czekam na więcej!
KOncertówki ********e. To są takie koncertówki jakie lubie. Z emocjami i widać, że coś się dzieje. Że nie tylko grają, ale jest też widownia!;D Czekam na więcej!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
pierwszy raz z ciekawością obejrzałem koncertowe foty.
żywioł.
są świetne.
pozdrawiam. slick.
Pozdrawiam
Slick
jest kilka niezłych fotek
kadrowanie ostatniego wyjątkowo mi nie pasuje
Ja bym ostatnie skadrował tak żeby było symetrycznie (z dołu bym uciął)
Przedostatnie bardzo fajne
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Podoba się.
Po 7. to bym tak z ciekawości DXO przejechał oczywiście jeśli masz rawa, widziałem już koncerty pojechane dxo na podobnym zdjęciu i było lepiej niż przed dxo (chyba że taki był zamysł twórczy).
12. całkiem całkiem - lubię łodzie
13. dla mnie również coś nie tak
czekam na więcej
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
wracając do 13. - ten kadr chyba będzie lepszy
17.
1Ds III | 20D+BGE2 | 30+BP300 | 17-40/4L | 35/1,4L | 85/1,8 | 135/2L | 580EX II | Lowepro ROVER AWII, SR D300AW
Mocno zróżnicowane te koncertowe. Najbardziej podobają mi się:
2 - za ręce
6 - zbliżenie i fajna ekspresja
7 - ładne światła i prawie niewidoczna postać
8 - świetny klimat
Mi akurat średnio podchodzą zdjęcia na krótkich czasach gdzie widać poruszenie, może poza np. pałkami perkusisty.
Te plenerowe przyjemnie się ogląda.
Moja galeria na CB
30D + 40D + Tamron 17-50mm 2.8 + Canon 100mm 2.0 + Canon 50mm 1.4 + Canon 70-200mm 2.8 + 430EX + drobiazgi
14 mi się podoba a 17 jest piękne. Możesz zdradzić k której godzinie robiłeś to zdjęcie?
Pozdrawiam