Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: [battle] Marki k/W-wy - Cegielnia

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

michalab juz odpowiadam, bo twoje pytania tego wymagaja:

zanim zrobilem jakikolwiek komentarz przeczytalem regulamin battle. i sie do niego zastosowalem, m.in. nie ujawnilem, ktore zdjecie jest moje w trakcie trwania battle. poniewaz mungo prosil o jakis komentarz, a nikt sie nie odzywal, to stwierdzilem, ze moze warto otworzyc dyskusje na temat samych zdjec, a nie na temat pleneru jako takiego. wiec sie wypowiedzialem. a to ze nie potrafie byc niestronniczy, to co ja na to poradze? po prostu najbardziej podobalo mi sie moje zdjecie i nie potrafilem tego zakamuflowac w moim komentarzu. zauwaz ze moje wypowiedzi nie wygladaly tak, ze zdjeciom z przedzialu 1-6 poswiecilem 3 slowa, a na temat swojego zdjecia napisalem epopeje. nad kazdym probowalem sie skupic. czy to jest fair zeby zachwalac swoje... sadze, ze nie ma w tym nic zlego, jesli nie podkresla sie kim jest autor (albo czy etyczne jest zaglosowanie na samego siebie? regulamin na to zezwala...i ja zaglosowalem na siebie). zapewniam cie, ze potrafie tez zachwalac innych. sam sie przyznales, ze zauwazyles, kto jest autorem zdjec dopiero teraz, czyli zdaje sie moje rzekome sugerowanie, ze 7 jest mojego autorstwa nie podzialalo.
    podsumowujac: sadze ze nie naruszylem regulaminu battle, a jesli pytasz o etyke, to staralem sie jak moglem naprawde rzeczowo podyskutowac o zdjeciach. jesli bylem malo obiektywny to publicznie przepraszam.
    Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 19-04-2007 o 15:14
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Uprawnienia umieszczania postów