-
jakby ktoś kto się nie zna przeczytał ten wątek to pomyślałby że Canon 400D to najgorszy aparat na świecie i juz 50% z nich jest zepsuta na początku a druga połowa to już naprawione te co trafiły do serwisu.... chyba jednak nie jest z tym aparatem tak źle i robi dobre zdjecia i większość błedów wynika z winy użytkownikówi ich oczekiwań co do aparatu....
lustrzanka nie jest dla amatorów totalnych mimo całego marketingu canona twierdzącego że to amatorska lustrzanka.... czyli biedny użytkownik myśli.. mam a530 czy coś w tym stylu jak wydam 2.5k to będę robił 4 x lepsze zdjecia bo to w końcu lustrzanka, i dobrze żę amatroska bo dzięki temu prostrza w obsłudze..... i tutaj srodze sie zawodzi... i wtedy powstają takie tematy jak ten czy pokrewne... ja osobiście przeszedłem długą drogę i wiedziałem czego się spodziewać a i tak ponad rok moje zdjęcia z lustrzanki kompletni mi sie nie podobały i kilka razy chciałem wracać do G6 czy inengo olka 5060 ale upór sprawił żę coraz częściej zdjecia chcą takie jakie ja chcę... i nie jest to wina apratu ale moja...
i może rada dla uzytkowników małpek ... lustrzanka to nie koniecznie jest aprat dla was... on nie zrobi za was dobrego zdjęcia... to wy musicie zrobić zdjecie lutrzanką.. tutaj nie pomoże wam automat ani nic innego.....
30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen 
Uprawnienia umieszczania postów