Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 430 ex plus Nikon

Smile 430 ex plus Nikon

Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon

A przechodząc do rzeczy interesuje mne iczy lampa Canona 430ex będzie poprawnie współdziałała z body Nikon 70s

Będę wdzięczny za odpowiedź
    Marcin Jędrusiński

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jak pozaklejasz styki i zostawisz tylko ten środkowy to powinna działać, ale bez automatyki.
    Podłączyłem kiedyś w podobny sposób do Pentaxa MZ-50 lampę Soligora E-TTL z dedykacją do Canona i błyskała.
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 06-04-2007 o 15:14
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Dzieki za wiadomość. Właśnie o takaodpowiedź mnie chodziło
    Marcin Jędrusiński

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kumpel podłączał lampę do nikona do canona 20db --> nic nie zaklejał --> działała w manualu
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Bears_company - to jeszcze wartałoby ustalić co masz na myśli pisząc "poprawnie współdziałała" ?

Cytat Zamieszczone przez bears_company Zobacz posta
    Witam mam nadzieję że na tym forum uzyskam jakąś konkretną odpowiedź gdyż na forum Nikona są jacych psychopaci którzy dostaja furi na słowo Canon
    Tak jeszcze dla porządku. W pierwszych kilku wątkach dostałeś na forum Nikona bardzo konkretną i jasną odpowiedź na zadany temat. To że później się zaczęła wojenka systemowa (zresztą nie bez Twojej inicjatywy) to inna sprawa.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-04-2007 o 22:32
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów