Zajrzyj np. tutaj.
Zajrzyj np. tutaj.
EOS - conditio sine Kwanon...
,,Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi"
Albert Einstein
400D,Canon17-40/4 L,Canon100/2.8 macro,Tamron28-75/2.8,Canon75-300/4-5.6III,Sandisk ExtremeIII 8Gb,VelbonDV7000,Tamrac Expedition4
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
A może tak naprawdę wszyscy czekamy na następce 5D? - 3D jak czytam. Cena FF 5D spadłaby do optymalnych kwot, no ale jak domniemam marketing Canona ucierpiałby na modelach xxD. Swoją drogą sam zastanawiam się nad 40D, aczkolwiek co mogłoby się w nim znaleźć? Tak czy siak, nie obraziłbym się gdyby w 30D tak jak w 400D znalazłby się mechanizm czyszczenia matrycy.
Tak czy owak - nie wszyscy. Jeśli seria xxD to takie małe 1D, to ja czekam właśnie na coś po trzydziestce. W nadziei na:
LiveView. LiveView. LiveView. A do niego:
- Telewizor (kolorowy LCD 3'' z wyjściem HDMI)
- Odkurzacz (z filtrem przeciwpyłkowym)
- Lodówka (do chłodzenia matrycy w upalne dni)
- Radio (Wi-Fi albo Bluetooth)
EOS - conditio sine Kwanon...
Cena 5D nie spadnie dopóki nie ma on konkurencji. Po co obniżać cenę 5D skoro jest to jedyny taki model na rynku? Nie licząc 1Ds za 27 tysięcyCena FF 5D spadłaby do optymalnych kwot
Nawet jak pojawi się taki 3D - następca 5D - to pewnie cena "piątki" nie spadnie. 3D będzie tańszy, albo droższy od starszego brata![]()
Ostatnio edytowane przez PrzemeS ; 27-05-2007 o 11:49
Ślubna
No i niestety N.
a ja mam nadzieję, że następca 5d i wszystkie następne aparaty Canona będą miały regulację autofocusa "microadjustig" taką jak Mark III.
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto