ano.- pokazałem. - i co mi z tego przyszło..? - sromota ino i zgorzknienie
![]()
-kilka odpowiedzi do tyłu - zaprezentowałem zdjęcie zrobione 350-tką i dość słabym obiektywem.- moim zdaniem efekt rewelacyjny. -oczywiście nie chodziło mi o zawartość tematyczną i tzw. 'wrażenia artystyczne' - ale o stronę techniczną. - niestety jedyną oceną tego zdjęcia były...inwektywy![]()
-jasne ,że przejaskrawione określenie 'n i e s a m o wite' jest celowo użyte. - mimo swojego 'ograniczenia intelektualnego' i 'podobienstwa charakterologicznego z Panem Andrzejem Jak Mu Tam'- mam jeszcze możliwość ,w miarę rozumnego,określenia,jakiej klasy jest sprzęt typu 350 D. - no i WŁAŚNIE o to biega. - b a r d z o średniej klasy sprzęt robi t a k i e j klasy fotki. - that's all.
(mimo wszystko będę się upierał że to 'apart robi zdjęcia' a autor ,choćby i przykucał z wysiłku - nic nie zdziała z swoją i najbardziej nawet kreatywną wyobrażnią,jeśli aparat nie zakończy w sposób decydujący,tego procesu tworzenia...![]()
.ps. swoją drogą,tak się zastanawiam,czy kiedyś znajdzie się choć jedna osoba która będzie zadowolona z 350 -tki.- bo jak narazie chyba jestem jedynym facetem,przynajmniej w Polsce,który uważa ,że aparat jest OK..-hmm,-podobno gdzieś w Tybecie przyszedł na świat jakiś dzieciak który miał się jakoby także wyrazić pozytywnie o 350-tce..
![]()
- czyli nie bedę już odosobniony w swoich poglądach.. :wink:
-ale kto to wie.......
.
.