Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 1927282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 299

Wątek: 20D czy 350D ?

jaro4444
    Guest

Domyślnie

Tak jasno i podsumowując - jak na dziś co brać 20D, 30D, 400D?

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz posta
    jak na dziś to nic nie kupować

jaro4444
    Guest

Domyślnie

Jasne :P
    Proszę o uzasadnienie takiej postawy i podtrzymuje nadal pytanie - co brać z cyfrkaów 20,30,400D?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Jasne :P
    Proszę o uzasadnienie takiej postawy i podtrzymuje nadal pytanie - co brać z cyfrkaów 20,30,400D?
    Ano uzasadnienie jest takie, że są duże szanse na to że canon wymieni w tym roku cały garnitur dsl-rów (oprócz 400D oczywiście), a to nieuchronnie doprowadzi do obniżek cen tych starych. Po za tym istnieje możliwość pojawienia się czegoś bardzo interesującego. Prawdopodobnie pojawi się już coś w okolicach PMA (początek marca).
    A co brać to musisz sam zdecydować nikt za Ciebie tego nie zrobi. Praktycznie w tym temacie na forum powiedziano już wszystko.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Uwierz ze pisze naprawde jasno - zalezy od indywidualnych potrzeb i preferencji, gdyz roznice miedzy tymi modelami na tym sie wlasnie opieraja ze jednemu pasuje co innego niz drugiego. I nikt za ciebie nie zdecyduje ktory z tych aparatow bardziej bedzie tobie odpowiadal.

jaro4444
    Guest

Domyślnie

Ok przekonaliście mnie
    Na razie daje na wstrzymanie.

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Weź obydwa do ręki. Od razu będziesz wiedział, który model jest lepszy. Moim skromnym zdaniem 350D jest obraza dla klienta. Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę), za to full plastic dokoła. Kiedy Canon opamięta się w miniaturyzacji lustrzanek? No chyba, że zacznie je wytwarzać z różowego plastiku z dedykacją wyłącznie dla kobiet. Jeśli uraziłem którąś z Pań, serdecznie przepraszam
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Weź obydwa do ręki. Od razu będziesz wiedział, który model jest lepszy. Moim skromnym zdaniem 350D jest obraza dla klienta. Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę), za to full plastic dokoła. Kiedy Canon opamięta się w miniaturyzacji lustrzanek? No chyba, że zacznie je wytwarzać z różowego plastiku z dedykacją wyłącznie dla kobiet. Jeśli uraziłem którąś z Pań, serdecznie przepraszam
    No na pewno jedną już tak . A co do plastyki obrazu to sprawdzałeś to z jakimi szkłami i z czym porównywałeś?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Zero plastyki obrazu (nawet jak na cyfrówkę),
    nie no, szacuneczek... po czym poznales?
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

juz druga obraziles zartuje oczywiscie )
    moze i masz racje ale co zrobic, poczatki jakies musza byc, kazdy kupuje to na co go stac, ale juz nie moge sie doczekac 30D

Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 1927282930 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów