Strona 27 z 30 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 299

Wątek: 20D czy 350D ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    W niedlugim czasie planuje zmienic body Canona, Moje 350D pojdzie w odstawke a ja zastanawiam sie nad kupnem 20 lub 30D.
    No ale po co w kilku watkach?
    http://canon-board.info/showthread.php?t=18177

Prosze nie balaganic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aszu Zobacz posta
    Jak ja nie lubię takich porównań 350D czy 20D.
    Clio, czy Laguna?
    ja sie zastanawiam nad 20D czy 30D ale za bardzo nie wiem musze tu posiedziec i duuuzo poczytac
    jak Wam cos przyjdzie dobrego do glowy to porsze zostawcie to na forum
    dzieki!!!

Domyślnie

20D zrobisz bezwzglednie tak samo dobre zdjęcia, jak 30D.
    Dla mnie różnica między tymi aparatami jest warta 1k zł.
    Facit: Nie masz kasy - kupuj 20D z czystym sumieniem, masz kase - kupuj 30D z czystym sumieniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000 Zobacz posta
    20D zrobisz bezwzglednie tak samo dobre zdjęcia, jak 30D.
    Dla mnie różnica między tymi aparatami jest warta 1k zł.
    Facit: Nie masz kasy - kupuj 20D z czystym sumieniem, masz kase - kupuj 30D z czystym sumieniem.
    fajna odpowiedz, prosta i wymowna ! ale mnie rozbawila dzieki wielkie!!! wywody moglyby mnie zmeczyc

teraz mam 350D glownie to mi w niej przeszkadza szybkosc a raczej jej brak

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    fajna odpowiedz, prosta i wymowna ! ale mnie rozbawila dzieki wielkie!!! wywody moglyby mnie zmeczyc

teraz mam 350D glownie to mi w niej przeszkadza szybkosc a raczej jej brak
    Jak Ci brak szybkości to chyba trzeba kupić jedynkę . 20/30D to jest postęp i owszem ale .......
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jak Ci brak szybkości to chyba trzeba kupić jedynkę . 20/30D to jest postęp i owszem ale .......
    jedynke mowisz?? ) z przyjemnoscia ale moze za 10 lat poczekam wtedy bedzie cos szybszego

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

no ja zmienilem mojego 350D na 30D. Jestem bardzo zadowolony. Zupelnie inaczej sie z tym pracuje chociaz nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do wyswietlacza na gorze. Pomalu poznaje nowe rzeczy. Natomiast bardzo podoba mi sie jak sprzet radzi sobie przy wysokich ISO bo to co tutaj mam na 1600 to moj 350D ledwo na 800 ciagnal. poza tym duzy wyswietlacz i magicznekoleczko ktore bardzo ulatwia prace. Natomiast mam pytanie. czy 30D i jego LCD cierpi na przeklamania kolorow? robilem wczoraj brazowe owady wyswietlacz pokazywal fotki w zieleniach. hm,mm

Dodam jeszcze ze Tamron 28-75 zaczal mi pracowac bardzo dobrze na pelnej dziurze przy 28 mm. Canon 350D mial z tym duuze problemy.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Natomiast mam pytanie. czy 30D i jego LCD cierpi na przeklamania kolorow? robilem wczoraj brazowe owady wyswietlacz pokazywal fotki w zieleniach. hm,mm
    Wyświetlacz faktycznie nieco wpada w zielenie. Tutaj masz wątek na ten temat:
    http://canon-board.info/showthread.p...=wy%B6wietlacz

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Heh jak widze wszystkie kolory teczy. Dzieki za link aptur. Nawet sam nie poszukalem bo nie spodziewalem sie ze ktos o tym bedzie pisal!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    wiem ale jest to "ale" czyli cena, ale pomarzec moge.
    Nie mam tez bardzo dobrych szkiel ale ciagnie mnie do 30D co ja poradze...

Strona 27 z 30 PierwszyPierwszy ... 172526272829 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów