Cytat Zamieszczone przez trampek
chyba sie zgubilem : w stopce masz napisane 20d a piszesz ze zmieniles matowke w 350d?!?!?!?
Napisalem dokladnie na ten temat:
Cytat Zamieszczone przez Vitez
Cytat Zamieszczone przez trampek
(...)w 20d juz jest lepiej ale w gorszych warunkach moze byc problem z jasnoscia w wizjerze.
Ano moze byc problem... pod warunkiem ze masz standardowa matowke. A ja sie m.in. z tego powodu (ostrzenie manualne przy malutkiej GO) wycwanilem i zmienilem matowke na superjasna, ultrahiperdeluxe z mikrorastrem, klinem i liniami podzialu od Andeego dobrze rozumiem.
Nigdzie nie ma mowy o 350D a jest ogolnie o 20D u trampka (owszem, w lekkim porownaniu i nawiazaniu do 350D) i moim 20D.
Po prostu cos sobie dospiewales 8) .

i czy jest mozliwosc kupienia takiej matowki do 20d i jak wyglada sprawa z wymiana koszty? gwarancja???
Do 20D ledwie kilka osob do tej pory kupilo z tego co wiem. Pozostale pytania zadaj Andeemu.

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ
Vitez, sorki wielkie, ale mnie ta ksywa kompletnie nic nie mówiła. Mógł to być równie dobrze jakiś sklep foto na rogu Twojej ulicy (sorki drogi Andee)
Przedstawie to ze swojego punktu widzenia - gdy mi jakas ksywa nic nie mowi to bawie sie tym:
http://canon-board.info/memberlist.php?do=search

No ale ja podobno jakis dziwny jestem bo korzystam z wyszukiwarek