Chcesz dużo taniej?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
wcale znacząco nie staniał
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W niedlugim czasie planuje zmienic body Canona, Moje 350D pojdzie w odstawke a ja zastanawiam sie nad kupnem 20 lub 30D. Nie wiem tylko czy ta roznica ktora jest miedzy nimi jest tak ogromna ze warta tego 1000 zl zroznicy, czy jest to tak jak miedzy 350D a 400D ze w tam sumie 2 miliony piceli i 9punktowy AF.
WIem ze mase osob uzywa 20 i 30D dlatego napiszcie co prosze. Od razu mowie ze nie bedzie mnie stac napewno przez dlugi okres czasu na kupno 5d wiec od razu odpada. DO wyboru mam raczej te 2 modele a zakladam ze nie chce kupowac uzywanych bo to potem roznie wychodzi i oszczednosc zadna.
Dzieki za pomoc
JB
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
No ale po co w kilku watkach?
http://canon-board.info/showthread.php?t=18177
Prosze nie balaganic![]()
20D zrobisz bezwzglednie tak samo dobre zdjęcia, jak 30D.
Dla mnie różnica między tymi aparatami jest warta 1k zł.
Facit: Nie masz kasy - kupuj 20D z czystym sumieniem, masz kase - kupuj 30D z czystym sumieniem.