Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 2533343536 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 378

Wątek: CHDK - Shooting to RAW with Canon PowerShot

Mieszany widok

Domyślnie

czesc,mam problem,po zainstalowaniu chdk(sx120is-100b-1.0.0-1504_BETA.zip ) na sx120is ,przestała mi dzialac lampa blyskowa tzn.caly czas świeci sie ikona z przekresloną lampą,a przycisk ktory powinien ja wlanczać nie wlancza jej.po zmienieniu karty bez chdk,jest to samo.Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam.Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek-j Zobacz posta
    czesc,mam problem,po zainstalowaniu chdk(sx120is-100b-1.0.0-1504_BETA.zip ) na sx120is ,przestała mi dzialac lampa blyskowa tzn.caly czas świeci sie ikona z przekresloną lampą,a przycisk ktory powinien ja wlanczać nie wlancza jej.po zmienieniu karty bez chdk,jest to samo.Bardzo prosze o pomoc.Pozdrawiam.Jarek
    wybierz opcję przywracania ustawień fabrycznych w menu aparatu.
    Powinno pomóc.
    Jeśli nie,spróbuj wgrać ponownie oryginalny soft lub jego aktualizację.
    Jesli i to nie pomoże zostaje serwis.

Zobacz czy przypadkiem lampa się nie spaliła-będzie widać okopcenie.
    L-dorado
    blog

Domyślnie

przywracanie ustawien fabrycznych (tzn.domyślnych?) już próbowałem-nic nie pomogło.Orginalnego softu szukam w necie już od dwóch dni i nie moge znalezść.Znalazłem jeden,ale coś nie chce sie wgrać,może coś zle robie,wgrałem go na sformatowaną karte i w meni chyba powinna ukazać sie ikona do wgrania-dobrze myśle? Może ktoś wie z kad można pobrać orginalny soft? Bardzo prosze o pomoc.pozdrawiam i dziekuje.

Domyślnie

Witam
    Mam mała prośbę... otóż, potrzebuję informacje na temat CHDK. Jest to mój temat na pracę przejściową i bardzo bym był wdzięczny jeśliby ktoś mi pomógł. Potrzebuję wszystkiego na temat CHDK.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pepe123 Zobacz posta
    Witam
    Mam mała prośbę... otóż, potrzebuję informacje na temat CHDK. Jest to mój temat na pracę przejściową i bardzo bym był wdzięczny jeśliby ktoś mi pomógł. Potrzebuję wszystkiego na temat CHDK.
    chdk.wikia.com/wiki/CHDK
    chdk.setepontos.com
    mighty-hoernsche.de/
    Powinno wystarczyć

Domyślnie

Kolejne zapytanie i prośba z mojej strony... potrzebuję do pracy przejściowej opis skryptów, linia po linii. Jeżeli byłby ktoś kto w miarę potrafi udzielić mi pomocy to bardzo bym prosił.

Z góry thx

Domyślnie

Witam, czy można CHDK wrzucić na kartę SDHC 8Gb?
    Gdzieś czytałem że jest taka możliwość, ale trzeba podzielić kartę na partycje, nie wiem jak się za to zabrać, proszę o pomoc
    Ostatnio edytowane przez A-9 ; 09-07-2012 o 12:59

Domyślnie Odp: CHDK - Shooting to RAW with Canon PowerShot

witam- ja dzisiaj wrzuciłem na kartę 8Gb soft CHDK dla PowerShota A580 bez partycji i wszystko zadziałało, także i język polski odpaliłem

Domyślnie

Mam problem ze sprawdzeniem wersji, otóż na sformatowaną kartę wgrywam pusty plik ver.req i jestem pewny, że nie jest to plik tekstowy, włączam aparat - Play i kombinacja przycisków Set + Display. Przechodzi mi tylko w tryb robienia zdjęć. Próbowałem też vers.req i dalej to samo. Mój aparat to Canon PS A495

Administrator

Domyślnie Odp: CHDK - Shooting to RAW with Canon PowerShot

Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 2533343536 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów