Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Polaroid

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    eee tam AF ja swoj wprowadzalem w cudowny swiat ostrosci hiperfokalnej, mialem nawet plastikowa soczewke makro i korekcje sily blysku
    Szalejesz normalnie Ja tam jak dostałem swojego polaroida to miałem nie wiem chyba 7 lat, więc nie chodziły mi po głowie takie pomysły Narazie szukam taniego źródła papierów do niego Może się troche tym "pobawię"
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Jak masz znajomego w UK to mozesz dostac kasete na 20 fotek za rownowartosc okolo 100 zl. Zapomnialem dodac ze wszystko bylo systeme piktogramow, ktorych polapalem sie juz po tym jak aparat wyladowal na polce kwiatek to bylo macro, sosenka to byl zarkes normalny, czarna strzalka mala sila blysku, biala strzalka duza sila blysku
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

tez mialem ten model!!!! (wprawdzie moja uwaga nie wnosi nic do dyskusji, ale pewnie nie bedzie okazji sie juz tym pochwalic , wiec korzystam z szansy)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów