Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nie zawalić w sklepie...

Freddy
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Oczywiscie Fotopanorama na Slawkowskiej 12 (Odnoga z Rynku glownego)

Jakbys chcial osoboscie sie wybrac to moge sie z toba przejsc.
    Może w sobotę bym się tam pojawił... miałbyś ewentualnie czas ?

Acha. DOdatkowo wlascicielka Agnieszka dobrze zyje z Fototechnika w Gdansku i wszystkie tamrony ma wlasnie z ich gwarancja. (A trzeba Ci wiedziec ze w Polsce jest tylko serwis w trojmiescie i wlasnie akceptuje gwarancje Fototechniki. Euro chyba nie)
    Znalazłem gdzieś tu na forum informacje, że sporo sklepów ma jakieś odrzuty a dobre obiektywy to idą głównie do USA. Masz jakieś informacje jak z ich rzetelnością wygląda? Skąd ten sprzęt sprowadzają?

Ceny maję znacznie wyższe niż na allegro dlatego mam nadzieje, że za tą różnicą w cenie coś się kryje...

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

w sobote tak. CZy maja wyzsze? Nie sadze. Prznajmniej jak mowie, masz mozliwosc testowania no i gwarancje FOTOTechnika. Mysle ze warto! Zreszta do obnizek cenowych tez sklonni. Trzeba tylko pogadac!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Witam
    Na jesień mam zamiar kupić 70-200/4L w Fotopanoramie .
    Czy można również liczyć na Twoją pomoc JaBlam co do sprawdzenia obiektywu ,przetestowania i wybrania najlepszego ?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

W tej chwili w sklepie u nich (co prawda komisowe) ale sa chyba 2 sztuki w swietnym stanie. Szkoda ze nie napisales 2 dni wczesniej bo wlasnie moj sprzedalem 6cio miesieczny kupiony wlasnie w Fotopanoramie. (zamienilem na 4 IS) . Jesli tylko nie wypadnie mi koncert to moge Ci pomoc.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Nie wiem jak u Ciebie ale np u mnie w Fotopanoramie w Kraku jest pracownik o imieniu Wojtek ktory chetnie pomaga w tescie obiektywu. Jak ja kupowalem moje to podpinalismy kilka egzemplarzy, w swietle mini studyjnym ktore maja , z dobrym statywem i naprawde chwala mu za to co robi . Potem kazde foto otiweralismy w kompie i sprawdzalismy. MOze warto poszukac jakiegos sklepu ktory rowniez Cie tak milo potraktuje zamiast wydawac na wysylki i czekanie? Skad klikasz?
    ja tez kupowalem 70-200 w fotopanoramie
    i dokladnie tak samo jak JaBlam ...
    wiec IMHO poszukaj jakiegos porzadnego sklepu i wtedy na pewno nie bedziesz zalowal
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Witam
    Wlaśnie jestem po teście obiektywu 70-200/4 IS szklo cudne,ostrość perfekcyjna.
    Jestem bardzo zadowolony że zakupilem ze stabilizacją dziala idealnie.
    Z mojej strony chcialbym podziękować koledze Jaroslawowi nick JaBlam za pomoc w zakupie.W trakcie testu użyczyl wlasnego aparatu i wspomógl fachowym slowem .Calość odbyla się w sklepie na Slawkowskiej w Fotopanoramie.Jeszcze raz serdeczne dzięki.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów