Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: [Łódź] Czyszczenie matrycy - gdzie?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar KLOSZ
    Miasto
    Łódź / Warszawa

Domyślnie [Łódź] Czyszczenie matrycy - gdzie?

Witam,
    widzialem juz w tym dziale watek z pytaniem o serwis w Łodzi, ale nic z tego watku nie wynikalo poza odeslaniem na Zytnia. Ja zapytam precyzyjniej:
    czy moze mi ktos z Was polecic jakies sprawdzone miejsce (zaklad uslugowy) gdzie moglbym oddac 20D do wyczyszczenia matrycy. Rece mam drewniane i nie chce sam w tym grzebac, a smiecie na matrycy doprowadzaja mnie do szalu jak ogladam zrobione zdjecia.

Jesli nie znacie takiego miejsca w Lodzi to mam pytanie pomocnicze: czy na Zytniej w Warszawie da sie umowic na jakis termin, tak by wyczyscili matryce "na poczekaniu" (ew. w ciagu kilku godzin)?

Pozdrawiam i zycze udanych ujec

KLOSZ
    Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wpadnij któregoś dnia na lotnisko to Ci przedmucham matrycę gratis. Bywam tam różnie, ale zawsze staramy się spotkać na niedzielnym "Londynie" czyli ok. 15.
    FOTOINKWIZYTOR

Uprawnienia umieszczania postów